Eka rata oli paria kohtaa lukuunottamatta aika kiva ja simppeli, mutta ne pari kohtaa ei olletkaan sitten kivoja..

Ensimmäinen ongelma saatiin ratkottua kun Taina sai minut menemään esteen taakse ohjaamaan, ihan helpolla en sinne tietenkään mennyt mutta loppuviimeksi kannatti antaa periksi ja uskoa, Jatsi ohjautui sieltä aivan ideaalisti, kyseessä siis kolmen esteen rivi, jossa keskimmäinen este ohitettiin kokonaan.
Toinen mutkikas juttu oli kepit, jotka oli sijoitettu putken taakse. Tästäkin sitten selvittiin kun olin itse aktiivisempi, enkä vaan seissyt paikoillani (Jatsi kesti tässä hyvin mun mukaan menon). Loppuhuipennukseksi saatiin rata puhtaasti läpi, JEE..

Toisena tehtiin sama rata mutta pienin muutoksin ja väärään suuntaan, ongelmiakin sitten tuplasti..

Jatsi ei sitten osannut eikä halunnut kääntyä vasemmalle, äsken mentiin oikealle ja vasemmalle kääntyminen on muutenkin hankalampaa. Tähän auttoi sitten kun sain muutettua Jatsin hyppylinjaa, ettei päässyt suoraan esteelle ja nyt keskimmäisen esteen ohitus etukautta, se oli vaan luontevampaa tässä näin päin. Sitten seuraava murhe tuli siitä kun kipitin siellä radalla sellaista vauhtia, että olinkin ihan eri kohdassa mihin normaalisti kuvittelen päätyväni, ei pitäisi tällä tavoin spurttailla, eihän siitä mitään hyvää seuraa. Oltiin kyllä Jatsin kanssa molemmat tosi hämmästyneinä kun sain Jatsin radalla kiinni. Otettiin sitten uusiksi ja nyt ymmärsin himmata sen verran että Jatsi sai tilaa suorittaa.
Viimeinen murhe saatiin radan lopussa, muutamalla toistolla tämä kuntoon, eli tästäkin radasta sitten selvittiin loppuviimeksi.

Mutta yhden asian tein oikein, puomille meno oli putkesta ja kulma sellainen että Jatsi helposti tipahtaa puomilta jos rynnii sinne ilman että suoristaa linjaa ja Jatsihan ei radalla mitään suoristele, joten minä tuuppasin (kuvainnollisesti) Jatsin suoraan sinne puomille, tämä meni hienosti vaikka välimatkaakin oli, se oli kuulkaas hieno kauko-työntö..