Tsaun I-joukkueella oli taas tänään yhteistreenit kuppiksella, nyt tehtiin 3 kehää vierekkäin ja treenattiin pareittain, lähinnä harkattiin siis häiriötä viereisissä kehissä.

Homma alkoi p.oloilla, Jatsi istui ensin ja makasi perään, nämä hienot! Ulkoileva kansa toimi p.oloissa koirien häiriönä ja niitä riitti..

Yksilöliikkeet Jatsi teki Laddin parina, aina pari liikkettä ottivat vuorotellen. Ekana otettiin ruutu jossa vähän epäröivästi ruutuun ja seiso-käskystä maahan (hmm), toistolla sama juttu eli ruutua sitten treenattiin ja treenattiin..
Tässä sessiossa sitten toisena liikkeenä kaukot, josta lelupalkka tokavikasta asennonvaihdosta, kaukot ihan hyvät, pieni treenaamattomuus kyllä näkyi seiso-istu vaihdossa..

Sitten otettiin ohjattu, palkka ekana merkiltä ja sitten liikkeenä, tämä oli hieno !!! Suora luoksetulo leluun suoraan palkaten, toistolla suora luoksetulo perusasentoon asti.

Otettiin sitten vielä ruutu eri suuntaan, nyt siten että lelu valmiina ruudussa, ekalla vähän kiertelyä ekan ruudun paikkaa kohden, loput toistot hienot! Häiriöistä ei Jatsi piitannut mitään..