Päätin sitten kokeilla ToTon kanssa alo-liikkeet kisamaisesti & palkatta, eikä mennyt hyvin..

Molemmat seuraamiset olivat hienoja, näihin olen oikeesti tyytyväinen! Liikkeestä ei sitten osannut mennä maahan, ei millään..
Luoksetulo ihan hyvä, mutta jo tässä jäin kaipaamaan -sitä-, liikkeestä seisominen itsessään hyvä, mutta alkoi sitten ennakoimaan joten siihenkään ei voinut olla tyytyväinen..
Hyppy oli hieno mutta edelleen kaipasin -sitä-

Treenit keskeytyivät (ja ehkä hyväkin) koulutuksen vuoksi ja tämän jälkeen uusi yritys, nyt ajatuksena vaan autella niitä vaikeita kohtia! Nyt onnistui maahanmeno ja palkkailin vain jäävien liikkeiden seuraamisesta, jossa ennakointi tietysti jäi pois, mutta -se-

Pienen mietinnän jälkeen päätin ottaa raivoisan&rakkaan kiertämisen tottikseen, kiertämisellä on varjopuolensa (kuumuu, huutaa, puree) mutta ToTohan on otettu ajatuksella -vain veikkaamalla voit voittaa- joten..

Kierrettiin sitten sitä puskaa, perään tottista ja aina välillä palkaksi kiertämään, meni hyvin !! Kuumui kyllä silminnähden mutta ei läheskään niin paljon, mitä odotin..

Luultavasti otan nyt kiertämisen mukaan tottikseen, tässähän myös lelupalkka toimii sata kertaa paremmin kuin ilman kiertoa, normaalisti kyttäilee niitä leluja eikä irroittele niiden kanssa kunnolla (vaikee irroitella kun pitää vaania), kiertämisen kanssa ei mitään kyttäilyä ja lelun kanssa leikkiminen on hurjaa