577860.jpg

Tänään vuorossa siis helppoa tokoa & onnistumisia !!

ToTo aloitti tunnarilla, tämän kanssa 2 toistoa ja molemmat oikein hyvät !! Sitten otettiin -sitä- ohjattua, nyt helpotin treeniä viemällä ToTon merkin taakse ja tästä lähetykset lähes suoraan sivulle, jotta linja pysyy hyvänä, otetiin 2 toistoa molempiin suuntiin ja noudot oikein hyvälinjaiset!
Erikseen otettiin sitten pelkkää merkkiä, jossa kääntyi taas väärään suuntaan mutta käännökset nopeat ja lähellä merkkiä, eli hyvät merkitkin saatiin aikaiseksi!

Sitten leikittiin maahanmenoja ja kerran otettiin liikkeestä maahanmeno, joka nopea! Sitten alo-hyppy ja perään leikittiin stoppeja + yksi liikkeestä seisominen. Nyt kun olen vahvistanut asentoja ekana, on liikkeet sujuneet kuten haluan, eli seisominen terävä ja maahanmeno nopea, näin pitää siis jatkaa..

Lopuksi ToTo otti terassikaukoja, kaukot on tässä tosi kivat ja sähäkät, tänään kokeilin jopa pelkkiä suullisia käskyjä ja nekin meni valtavan hienosti, hyvä me!

Jatsi teki tunnarin, joka ihan super !! Palkaksi se oma tunnari, josta tuli alta aikayksikön polttopuita tai sanotaanko polttotikkuja..

Sitten pojat pääsivät uimaan ja uimisen jälkeen vähän viestiä kuivatteluksi, Toope harhautui kerran osuudelta moikkaamaan paria metsässä hiipailevaa pikkutyttöä, moikkaamisen jälkeen (lue, kasteli tytöt) jatkoi taas juoksuaan..