584457.jpg
Jatsi puussa (kuva Saari Sirpa)

Tänään olikin harvinaisen paljon aikaa treenailla omia koiria ja näin tehtiinkin..

ToTo treenasi useampaan kertaan tunnaria, kaikki toistot onnistuneet! Lisäksi otettiin tunnarikepillä hyppynoutoa ja omaakin piiloteltiin, nyt tunnari hetkeksi tauolle..

Lisäksi Topelius treenasi, seuraamista jossa leikki taas kultsua, maahanmenoa, jota tehtiin sekä leikkinä että liikkeenä, kaukoja sekä yksin että Jatsin parina (tämä siis aivan omatoimista tekemistä), ruutua lelu ruudussa, lelu ruudun takana sekä tyhjiä stopista palkaten lisäksi otettiin uutena ulkona p.istuminen jossa lelu piilossa ja sinne vapautus hienosta istumisesta, kaikki treenit tänään siis onnistuneet!

Agin saralta otettiin keppejä, hienosti osaa hakea kepit ja aloittaa oikein pitkältäkin matkalta ja sivusuunnista lähettäen, vauhti myös tasoittuu näissä treeneissä, kun pitää miettiäkkin..

Jatsi otti pari hyppyä pk-kapulalla palkatta ja perään tunnari, joka tänään hieno! Sitten hyppy isolla metskulla, aivan loistava suoritus!

Iltatreeneissä Japula otti idarin asennot juoksusta suorapalkalla ja erikseen seuraamista idarissa tästä palkaten, hyvä treeni. Sitten otettiin seuraamisen paikallakäännöksiä, ohjaajalle on vaikea tuo vasemmalle käännös, sitä pitää työstää vielä. Puskan kierrolla otettiin luoksetulon stoppeja sekä luoksetuloa. Ruutua, jossa lelu ruudun takana tai stopista palkaten (näitä siis vuorotellen). Kaukoja sekä läheltä että ylipitkältä matkalta, hyvät asennot.Molemmat p.olot kehien rakennusten aikana.

Treenailun lisäksi käytiin uimassa ja viesteiltiin sen päälle..