Molemmat pojat saivat tänään treenata palkatta, ToTon kanssahan tämä treeni olisi pitänyt ottaa aikataulullisesti paljon, paljon aikaisemmin mutta kun tuota treenattavaa on riittänyt..

ToTo teki siis alokasluokan palkatta, molemmat seuraamiset oikein hienot, vapaana vähän puski mutta tätähän ei lasketa..
Liikkeestä maahanmeno oli kaikilta osin hyvä, luoksetulo nopea ja suora (Jee), liikkeestä seisomisessa ehkä aavistus ennakointa ja hypyssä vähän palkan ennakointia kun tulin vierelle. Kokonaisuutena kuitenkin oikein mallikas suoritus pieneltä..

Lisäksi Toope otti ruudun hetsaten (lelu ruudussa valmiina), kaukoja sekä  leikkien & palkaten alokkaan liikkeen osia, nämä kaikki hienot !!

Jatsi otti seuraamisen liikkeenä, idarin liikkeenä ilman maahanmenoa, luoksetulon liikkeenä yhdellä stopilla ja ruudun kokonaisena, palkka kehän ulkopuolella.

Ohjattu vaikeutettuna, eli kahdella kapulalla, kapulat tosi lähekkäin ja keskikapula merkistä vasemmalla, vasen siis haettiin, tämä oli hieno! Hyppynouto ohjatun kapulalla ja perään tunnari, tässä hyvä vauhti, tarkkaa nenätyötä ja hyvä vauhti sivulle, tästä palkka.
Sitten vielä kaukot, liikkeenä ja kisamatkalla, nämä hyvät!

Lopuksi suora luoksetulo jalkojen välistä ja ruutu stopista palkaten..