Jatsi sai omasta mielestään kahdet treenit, ekassa "treenissä" toimi vain malli-koirana noutokapulan kanssa taistelussa, hyvin Jappa taisteli!

Sitten ihan oikeissa treeneissä otettiin idaria suorapalkalla ja tein havainnon, kun leikin idaria eli otan näitä suorapalkkoja, kävelen tosi lujaa. Itse liikkeessä menen paljon hitaammin, eli nyt pitää joko hidastaa leikit tai nopeuttaa liikkeessä kävely, pitää miettiä kumpi olisi helpompi omaksua..

Sitten ruutua, olen nyt siis laittanut Jatsin pääsääntöisesti maahan ja niin tänäänkin, lähinnä harkkaan nyt siis omaa silmää, ajatuksena siirtää viimeistään 2008 Jatsi menemään ruudussa suoraan maahan. Tämän päivän treenit tämän suhteen oikein onnistuneet.
Sitten Jappa sai ottaa vielä suoran vauhtiluoksetulon, tämä suora ja vauhdikas..

ToTon kanssa otettiin  ne alo-liikkeet, ne ei vaan tule kuntoon (eikä ihme, kun niitä ei treenata), tänään tökki liikkeestä seisominen, jossa istui, ikinä ei olla harkattu liikkeestä istumista mutta Toopepa vaan istuu siellä hienosti..
Seuraamisessa taas sitä noutaja-tanssia, tätä pitäisi nyt pakosta videoida, voiko se seurata näin.. Ja voi tai ei, vasemmalle käännöstä pitää nyt vahvistaa ja tämäkin mielellään videolle!

Sitten otettiin ruutua, tyhjää läheltä ja kaukaa, lelua ruudussa, loppu-osaa erillisenä, kaikki ruudut tänään UPEAT, mutta tätä ollaankin treenattu..

Suukkoja & haleja pikku-Kitille, kaikki järjestyy kyllä !!!