569104.jpg
-nyt se selkä suoraksi- (kuva Saari Sirpa)

Kiitos kaikille viikonlopun kurssilaisille, oli kiva katsella taitavia koirianne, tsemppiä jatkoon ja sinne kisoihin (!!)

ToTo treenaili ensin kaikkea pientä, en ottanut oikein mitään -järkevää-, treeni oli enemmän sellaista puuhastelua ja aktivointia, puuhastelut kuitenkin ihan kivat eikä niissä ihmeempää..

Jatsi treenasi ekana kaukoja ihan läheltä. Sitten otin kunnon matkalla (n. 25 m) ja laitoin laudan eteen merkiksi, tuolta etäisyydeltä ei enää näe siirtymisiä, laudan takana tuo oli takaisin tullessakin..

Sitten oli vuorossa ruutu, tänään palkkailin seisomisesta ja hyvinhän tuo seisoi, innostuin vielä ottamaan ruutuleikkiä ja hyppyäkin pk-kapulalla, kun muistin että olin vienyt tunnarin (kapula oli ollut varmaan jo vartin verran siellä), tässä Jatsi joutuikin sitten haistelemaan pitkään mutta oma sieltä tuli ja vauhdilla, YES!

ToTo pääsi sitten vielä -treeneihin-, jossa otettiin seuraamista, vasemmalle käännöksistä palkaten, ne sujuu nyt jo aikas makeesti! Sitten liikkeestä seisomista, kaukoja, avo-noutoa, metallia tasamaanoutona ja sen sellaista..

Treenit huipentuivat sitten pujotteluun, joka on mennyt isoin askelein eteenpäin, nyt voin lähettää aika kaukaa, kulkea molemmilla puolilla ja palkata itse (tähän asti lelu ollut edessä), seuraavaksi pitäisi nostaa toiset kepit pystyyn ja sen jälkeen ottaa vinot kokonaisina (nyt siis puolikkaat käytössä).