618038.jpg
Kuva Jukka Välimäki

Vietimme hurjan hauskan tokoviikonlopun D-pentueen voimin..

Lauantaina treenasimme ihan perusjuttuja (leikkiminen, seuraaminen, luoksetulo, ruutu ja nouto) sekä merkkiä & kaukoja. Kaikki pennut näyttivät omaa osaamistaan ja hienosti kaikki osasivat (nekin, jotka ei muka mitään osanneet) !!

ToTo kompasteli taas seuraamisessa ja ruudussa, pentuesisarusten omistajilta tuli hyviä vinkkejä ja ajateltavaa molempiin, lopputuloksena päädyin seuraavaan
-ruutua vain tyhjänä
-seuraamista kehulla auttaen (namit ja kädet pois)

Illalla yllättävän(kin) hyvän pitzan jälkeen päädyimme paikalliseen pubiin ja innostuimme vähän karaokeilemaan, keskiyöllä poistuimme hurjan suosion saattelemana takaisin hotellille, niin tämähän oli myös ToTon ensimmäinen kerta hotellissa !!

Sunnuntaina vedimme alokasluokan liikkeet läpi, maustettuina muutamalla häiriötreenillä. Ohjelmassa oli myös -ohjaajien- paikallaanmakuu ja pentujen p.istuminen kylki kyljessä.

Viikonloppu huipentui tietysti kisoihin, kaiken kaikkiaan kisattiin 3 kisaa ja D-pentueen tottelevaisin koirakko on Katri ja Dani, onnea !!

Lopuksi isona yllärinä sain lahjaksi upean fleecen nimikoituna, nyt ei taida olla enää mitään syytä olla kisaamatta kun on ToTo-kisapuserokin..

Oli ihana nähdä teitä kaikkia, kiitos viikonlopusta Anki&Smilla, Katri&Dani, Hanna&Kit, Päivikki&Tinki, Timo& Turo ja Leena&Dina !!!!

Vielä kuva meidän -kisapaidasta-

618197.jpg
kuva Hanna Helminen