Jatsi aloitti treenit, päädyin ottamaan senkin kanssa näitä siivekkeen kiertoja, ei tee varmaan pahaa Jappalle jos osaisi kääntyä -aina- oikeaan suuntaan.. Kierrot hyvät, Jappalle voisi kaiketi ottaa hypytkin noihin mukaan, mutta ei mennä asioiden edelle..

Sitten ohjattu, ekana palkaten merkiltä, toistolla liike, tämä HIENO! Sitten tunnari, jossa olen nyt saanut vauhtia kivasti ottamalla piiitkäää matkaa, yhtään en tiedä mitä se kapuloilla tekee mutta tunnarissa on vauhtia ja oma sieltä näyttää tulevan..
Lopuksi hyppynouto pienellä metskulla, tämä oikein LOISTAVA! Päälle pari toistoa, jotka nekin tosi LOISTAVAT!

Sitten oli ToTon vuoro, ekana siis tokoa jossa samat liikkeet mitä isoveljellä..
Ohjatussa molemmat merkit hyvät ja itse liike myöskin HIENO! Tunnarin Toope tekee ihanasti, menee täysillä, alkaa heti haistella ja palauttaa oman vauhdilla, tätä otettiin muutama toisto, jossa kerran siirsi jalalla väärää ja kun kapula pompahti, nappasi sen samantien, neutraalina otin kapulan ja uusi lähetys, jossa ei työtapaturmia..
Vimppana hyppynouto metskulla, päätti sitten -taas- jättää hyppäämättä joten tästä neuvoteltiin vähän, neuvottelun jälkeen oikein hienot hypyt&noudot.

Sitten siirryttiin agiin, kierrot oikein hyvät, vain  kerran unohdin mikä käsi näyttää.. Sen sijaan taidan alkaa oppia askeltamaan eteen ja -varsinkin- taakse, melkein tuli jo askeleet automaattisesti, hyvä Lentsu!

Pujottelu ei tänään oikein sujunut, pieni kiehui taas ja silloin mistään ei oikein tule mitään, huomenna uusi yritys..

Lopuksi kimppakivaa eli terassikaukot koko lauman voimin, Kara, Jatsi ja ToTo paikallaanmakuuseen terassille ja Mira sai ottaa kaukoja. Sitten Kara otti kaukot poikien vielä maatessa, sitten Jatsi kaukoili Toopen vielä maatessa ja loppu viimeksi Toopekin sitten kaukoili, Miraa lukuuottamatta kaikkien kaukot oikein kivat!