Jatsi aloitti ilta-treenit, otettiin putkeen (palkatta & kisamaisesti) idari ja ohjattu, jonka jälkeen ruutuun palkaksi lelulle..

Tätä edelsi kehän rakennuksen ajan p.makuu viiveillä, no problemo ja idari oli hieno, nyt kävelin tosi rauhallisesti, koska enhän mä kisoissa muista hiihtää kuitenkaan.. Ohjattu, jossa nyt haettava vasen huonoiten näkyvillä, tämäkin oikein hieno ! Sitten ruutuun, jossa läpi hienosti (siis lelunkin läpi) eikä nähnyt koko lelua, etsivä löytää sanotaan ja näin kävi nytkin..

Ruutu uusintana, lyhyt p.istuminen tällä välin kun kiikutin lelun uusiksi sinne, taas läpi ja etsimällä lelu, sitten annoin periksi, eli tyhjä ruutu ja stoppi, josta lelu, tämä vielä toistona eli loppu hyvin, kaikki hyvin !!

ToTo sitten kehään, aloitettiin suoralla luoksetulolla joka oikein hieno! Sitten otettiin ruutua merkin kautta, ei olisi paremmin voinut mennä, JEE! Siten kaukot 10 m matkalta ja liikkeenä (avo), tämä ihan tosi hieno ja tähän piti lopettaa ja olisi pitänyt lopettaa mutta..

..Jappan jäljiltä oli ohjattu kentällä (merkki, keskimmäinen ja oikea), joten tietysti sitäkin piti kokeilla. Merkille meno hyvä, mutta sitten kääntyi merkiltä väärinpäin eli suunta keskikapulalle (joskin haki sen oikean eikä keskimmäistä), toisto ja sama juttu, kunnes mulle valkeni, Toopelle ei ole oikeaa puolta vielä edes opetettu, voi järki..

Koko ohjattua ollaan otettu tosi vähän (ei taida olla ihan ajankohtainen vielä, kun ei ikäkään riitä) ja se vähä mitä ollaan tehty, ollaan tehty vasemmalle, ei siis mikään ihme ettei tuo osannut..
..otettiin sitten pari kertaa oikealle ihan alkeis-opetuksena ja hienostihan tuo meni, pitäisi vaan jatkossa muistaa mitä tuolle on opettanut ja mitä ei..