691186.jpg
Japsun ohjattu (kuva Saari Sirpa)

Illalla oli vuorossa Jatsin SM-treenit, tällä kertaa Kupittalla. Häiriötä riitti tosi hienosti, frisbee-porukka meinasi jo änkeä samaan kehäänkin, joten suosiolla vaihdettiin kehää, ei makeaa mahan täydeltä..

Melkein kaikki olivat paikalla ja saatiin taas 2 kehää, aloitettiin p.istumisella joka sujui Jatsilta oikein hienosti, palkaksi pallolle piilolle! Yksilöliikkeenä ekana ruutu, ekasta merkistä palkka, sitten stoppi ruudussa ja palkka ja vimpalla pallo ruudun takana, kaikki ruudut hienot!

Sitten ohjattu (oikea), merkiltä taas palkka, sitten liikkeenä, oli ihan kiva. Tehtiin vielä ylimääräisenä -rauman- ohjattu ja selvittiin tästäkin..

Pari suoraa luoksetuloa, jossa ampparit kiusas ohjaajaa ja mun käskyt oli kuulemma aika vaatimattomat, eli ei kun ääntä kehään...

Vimppana idari, jossa pääpaino seuraamisella, muutama asento välissä suorapalkalla, tähän olin tosi tyytyväinen!!

Ennen päivällistä vesiterapiaa Japula otti pihalla tunnarin, joka myös hieno. Eli Jappan osalta tänään pelkkää osaamista & onnistumista !!

ToTo treenasi päivällä noutoa, avo-hyppyä, kaukoja, tänään kaikki sujuvasti läpi. Ennen SM-treenejä Toope treenasi seuraamista ja ruutua, nämäkin onnistuivat! Lisäksi Toope pääsi kupittaalle hengailemaan ja sai pienet treenit jälkikäteen..

Ekana otettiin ruutu, pallo ruudussa ja toistolla stoppi, molemmat hyvät! Sitten piilottelin tunnarikapulaa ja kyllä irtos, harhaili pitkin kuppista aikansa ja lopulta stoppasin ja kävin uusiksi kapulan luona, tämän jälkeen löytyi ja toinen kapula eri suunnassa olikin jo helppo nakki.

597289.jpg
Pendoliinon tunnari (kuva Saari Sirpa)

Lisäksi otettiin luoksetuloa ja stoppia, yhdessä luoksetulossa vähän -käärmeili-, joten loput suoraan leluun palkaten. Loppuhuipennukseksi seuraamista häiriössä, hienosti pieni seurasi vaikka Supo ja Valle leikkivät leluillaan ja niiden ohjaajat heittelivät ihme kommentteja -kauneista koiristaan-

Agitreenit jätettiin suosiolla väliin, seuraavaksi hypellään sitten SM-kisojen jälkeen..