674097.jpg

Tänään siis vuorossa viimeiset SM-treenit kisapaikalla, tehtiin 2 kehää, toisessa treenasivat alemmat luokat ja toisella evl-koirat! Liikejärjestys oli viime vuoden malliin (kun ei uuttakaan ole vielä) ja Jatsi koira nro 1

Ekana siis hyppynouto, tämä ihan kiva ja kapulakin (oli tosin se iso) löytyi! Seuraavassa kehässä oli ohjattu ja kaukot, ohjatussa palkkasin ekalla merkin, toistolla liikkeenä. Kaukot ekana lähempää, toistolla yksi nousu kaukaa + palkka.

674113.jpg

Sitten oli vuorossa seuraaminen ja ruutu, seuraaminen oikein hienoa ja palkkailin perusasennoista! Ruudussa ekalla pallo (joka ei heti löytynyt) ja sitten niitä stoppeja, sillä seurauksella ettei mennyt enää suoraan maahan edes käskystä, sitä saa mitä tilaa.. Mutta kaikki ruudut oikein upeat, näistä jäi hyvä mieli!!

674107.jpg

Vimppa kehässä tehtiin idari, jossa jätin maahanmenon väliin ja palkkasin siinä seuraamisesta. Luoksetulo suorana, odotti niitä stoppeja, älykäs..
Tunnari tehtiin ensin liian lähelle ja vinoon (hyvä työskentely ja tuli oikea), joten tämä uusintana jossa hakeutui ekana sinne vanhaan paikkaan joten kävin näyttämässä tunnareiden sijainnin ja sitten hyvä tunnari!

Lopuksi p.olot, ekana makuu ja perään istuminen..

Täältä suunnistettiin suoraan agi-treeneihin, jossa tehtiin pari rataa. Jappa meni ihan tosi hienosti, ihan kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan (vähän kuumana kävi kyllä radan reunalla) ja mäkin tsemppasin oikeesti, eli vähän juoksinkin siellä..
Pari hassua irtoamista sattui, mutta muuten ollaan toisiimme tosi tyytyväisiä !!