694128.jpg

Vihdoin tuli se liikejärjestys SM-kisoihin ja innolla treenaamaan, vähän satoi (eikä ihan vähänkään) mutta eipä tuo haitannut..

Päätin ottaa ajanpuutteen vuoksi Jatsille kehän nro 3 (idari ja ohjattu), mutta ei päästy idarin istumista pidemmälle kun ei tätä osannut, jäi aina seisomaan. Yritin avuilla ja toisella käskyllä ja vaikka millä, mutta tuo vaan hermoja raastavasti seisoo, voi äly..

Pitkällisen idari-treenin jälkeen sain istumisen onnistumaan ja onnistuneita toistojakin alle, joten vihdoin se ohjattu, tässä ei onneksi ongelmia..

Sitten vuoroon ToTo, tänään aloitettiin pk-kapulalla jossa häiriönä Jappalta jääneet ohjatun kapulat (ei nyt suorassa linjassa mutta siellä kentällä kuitenkin), tämä meni sekä vietynä että heitettynä hyvin. Sitten tunnari, alle oman piilotus ja taas hillitöntä juoksentelua pitkin pihaa (näennäistä etsimistä kylläkin), vihdoin löysi ja sitten tunnari vieraiden kanssa, tämä hyvä!

Sitten niitä luoksetulon stoppeja, tänään suullisella käskyllä parempi stoppi kuin käsimerkillä, mutta nyt uutena tuli ilmi, ettei stopin jälkeen voida jäädä siihen, ellei lelu lennä jatkaa pendoliino menoaan, voi äly..

Päädyin taas koittamaan puskan kiertoakin, tämä edelleen ihan tuskaista (kimittää ja kiehuu ihan hulluna), mutta tehtiin vaan, tässä stopit aivan loistavat..

Tämä treeni kuului siis sarjaan tekniikka, huomenna fiilistellään..
Ennen iltaruokaa ToTo teki neljän minsan p.olon, 2 kertaa oli nostanut päätä muuten hienosti !! Muut koirat sai tällä välin ruuan, Japula juoksi edestä, vinkutin lelua keittiössä yms.

Ilta menikin sitten synttäreitä juhliessa, kiitos Sirpalle lahjoista! Kala vieläkin perkaamatta..