ToTo kisasi tänään ekaa kertaa tokossa, kerran ollaan oltu tätä ennen mölli-kisoissa, jossa saatiin labbis p.olossa selkään, tänään sitten dalmis..

Kisa alkoi luoksepäästävyydellä, jossa Topelius tuttuun tapaan moikkasi iloisesti tuomaria !! Sitten se hel.. p.makuu, 6 koiraa rivissä, Topelius siellä keskellä eikä ehditä edes kehänauhan viereen kun collie lähtee omistajan luokse. Sitten hetken rauhallista kunnes dalmis-uros pomppii sieltä paikaltaan Topeliuksen selkään, arvatkaa mitä tekee Topelius, pysyy hienosti paikallaan, tästä Toopelle kaikki kunnia & sata pusua !!

633585.jpg
ToTo paikallaanolossa

Tässä välissä siis ehdittiin jo huutaa -aika- ja luulin että tämä oli nyt tässä ja hengissä selvittiin, eipä mitään..
.. aika ei ollutkaan täysi, joten uusi yritys !!

Nyt päästiin melkein loppuu asti, kunnes bulmastiffi ponkaisi ylös ja kohti omistajaa ja Toopen vieressä makaava bison tämän perään, voi järkytys..

Loppu hyvin, kaikki hyvin (luulisin), saatiin 10 vaikka oltais ansaittu 12 ja mikä ihaninta ToTo ei välittänyt tuollaisista kohtuuttomistakaan häiriöistä !!
Kiitos vieressämme olleelle karjakoiralle joka sisukkaasti pysyi Toopen kanssa paikalla (ainut koko ryhmästä Topon lisäksi), palkaksi nämä saivatkin sitten leikkiä vähän kisan jälkeen..

No, sitten oli vuorossa hihnassa seuraaminen, nolona myönnän ettei tätä ole juurikaan harjoiteltu ja ToTo oli ihan kuutamolla, käveli kyllä näennäisesti siinä mukana mutta ei seurannut !!
Vapaana seuraaminen oli osaamistasoon nähden ihan loistavaa!

633587.jpg
Hihnassa seuraaminen

633589.jpg
Vapaana seuraaminen

Liikkeestä maahanmenossa meni vinoon maahan -so-, luoksetuloon en ollut tyytyväinen, mutta tämäkin työn alla, eli -so-

633594.jpg
Liikkeestä maahanmeno

Liikkeestä seisominen ja hyppy menivät kuten on opetettu, eli näihin voi olla vaan tyytyväinen..

633629.jpg
Seisominen

633631.jpg
Hyppy

Kaiken kaikkiaan kiva kokemus, jota ikävästi varjostaa tuo p.olo, miksi ihmeessä sinne kisoihin on tuotatava koiria jotka eivät pysy ja häiriköivät muita?

Saldona tänään siis 187 p. ja luokkavoitto, aika hyvin pieneltä..

Kuvat Saari Sirpa, jolle myös suurkiitos LAHJOISTA !! ToTo sai vinkuvan pallon ja Jatsi tuulettimen (SM-kisoja ajatellen), kiitos myös muille paikalla olleille kannustajille (tuli vähän tilaa katsomossa meidän suorituksen jälkeen, heh) !!