656713.jpg
kuva Saari Sirpa

Olisi hienoa jos treenit onnistuisivat aina, eikä virheitä tulisi..
..vielä hienompaa olisi jos virheettömät suoritukset tulisivat edes kisoissa ! Näin ei kuitenkaan aina tapahdu, niin kisoissa kuin treeneissä tulee kaikille joskus virheitä..

Tsemppiä ja treeni-intoa kaikille koulutettavilleni!!!

Meillä oli tänään hieno treenipäivä, molemmat pojat näyttivät hienoa osaamista, olen niin ylpeä (myös Toposta) !!

ToTo pääsi aloittamaan ja alkuun ruutu, tämä näyttää nyt tosi hyvältä, menee sinne juuri sillä asenteella ja vauhdilla mitä haluankin, stoppaa hienosti käskystä alustan taakse (myös ilman alustaa samaan kohtaan) ja kestää jopa tennarin palkkana, joskin pääsääntöisesti saa vielä nakkeja..

Sitten otettiin tasamaanouto metallilla, tämä hyvä (ideana saada nouto tunnarin alle) ja sitten tunnari, Jukka oli hajustanut kapulat ja vieraiden määrää oli lisätty, Topo teki tosi hienon tunnarin, vau..

Sitten otettiin avo-kaukot, matka 10 m, ekana liikkeenä ja toistolla ekasta istumisesta palkaten, nämäkin ihan täydelliset, huh.. Sitten pari liikkeestä maahanmenoa sekä liikkeenä että nopeasta maahanmenosta palkaten, kaikki ok.

Sitten seuraamista n. alo-kaavion verran, tämä näyttää nyt tosi, tosi hyvältä. Nyt kun en keskity päähän, tuntuu kuin pää nousisi itsestään, paikka ja kontakti tosi hyvät tänään.
Lopuksi vielä suora luoksetulo, suoraan leluun palkaten!

Sitten pääsi Jatsi kehään, p.istuminen kehän rakennuksen ajan ja aloitettiin ruudulla, jossa palkka valmiina, tarkoituksena vaan vahvistaa suoraan ruutuun menoa, tämä onnistui kivasti. Siten ruutu liikkeenä, palkaten pysymisestä, lopuksi vielä yksi ruutu ja palkka stopista.

Sitten otettiin kaukoja leikkien ja läheltä, nämä kivat. Seuraavaksi vuorossa tunnari, jossa iso kapulamäärä ja oma aika liki viereisiä, hyvää nenätyöskentelyä ja hieno vauhti mennen tullen. Lopuksi hyppynouto pienellä hurrilla, tämä tänään hieno! 

Kyllä tokoilu on kivaa !!