Jatsi aloitti treenit tänään, tehtiin kehän rakennuksen ajan p.makuu pitkillä viiveillä alussa ja lopussa, tämä hieno! Sitten kaikki noudot, aloitettiin tunnarista joka ruutua kohden, tämä hyvä! Sitten hyppynouto, joka myös hieno. Sitten ohjattu, tässä merkki niin hyvä, että oli pakko palkata, sitten oikea. Sitten uusi kierros, joka alkoi nyt ohjatulla ja puoli vasen, katsoi keskimmäistä matkalla, eli tätä vielä yksi toisto, jossa eteneminen oikein suoraviivaista!!

Sitten tunnari taasen ongelmitta ja vimppana hyppynouto ja altaaseen pulikoimaan..

Sitten tuli ToTo, ei siis ollekaan hyvä idea kun oli nähnyt ja kuullut Jappan allas-leikit, keskittyminen ihan mahdottoman vaikeaa tämän jälkeen, pari liikkettä vielä teki mutta sitten mopo karkas ja pyrki vaan sinne altaaseen. Tyhmä minä otin vielä tunnaria tässä kaaoksessa ja kaaosta koko tunnari, juoksenteli pitkin pihaa ja toi vääriä tai oli tuomatta mitään, huoh..
Vihdoin onnistuneen tunnarin jälkeen pääsi altaaseen!

Ilta (tai yö)-treenit sitten oikein onnistuneet, nyt pelasin varman päälle ja ToTo pääsi tekemään ilman edeltävää häiriötä pienet treeninsä, ekana otettiin terassi-kaukoja, jotka kivat (osasi myös nousta ylös, mitä päivällä ei osannut)!

Sitten seuraamista ja avo-kaukoja, nämä oikein hyvät. Tunnaria sekä yhtä piilottaen että vieraiden kanssa, no problemo ja vielä tyhjää ruutua, joka ihan sika-makee..
Vimppana suora luoksetulo!

Jatsi pääsi treenaamaan Toopen siivellä, otettiin kaukoja läheltä ja yksi nousu ylipitkältä matkalta ja palkaksi ruutu liikkeenä!