663191.jpg
Raskaat treenit vaatiin raskaat huvit (kuva Saari Sirpa)

Päivätreeneissä Jatsi otti (tai piti ottaa) kisamaisesti hyppynoudon, idarin ja ruudun, idari oikein loistava ja ruutukin pienillä valkoisilla merkeillä hyvä, mutta ei taaskaan löytänyt sitä pientä metskua ruohosta, joten..

ToTo aloitti seuraamisella, joka ei tuntunut hyvältä, treenit loppui siihen..

Iltatreeneissä pääsi vuoroon ensin ToTo, aloitettiin seuraamisella joka oikein hienoa (mä alan oppia Topon kanssa treenaamisen), sitten kahta eri ruutua jotka yhtä kertaa lukuunottamatta oikein mallikkaat, kerran siis nappasi lätkän suuhun ja siirsi sen ruudun takareunaan ja sitten pätevänä sen taakse, voitte arvata etten hyväksynyt..

Sitten otettiin liikkeestä seisomista & liikkeen loppu-osaa, jossa kerran meinasi vähän kääntyillä, muuten oikein hieno seisomis-treeni.

Tunnari oli viety 3 sek. hajustuksella treenien alussa ja Toopelle iski uskonpuute, kävi haistelemassa ja palasi tyhjin suin naamalla ilme, kuule ei tuolla ollutkaan.. Uusi lähetys ja oma tuli hienosti! Lopuksi hyppynouto isolla metskulla, tämä aina vaan yhtä hieno!

Jatsi siirtyi siis isoon metalliin, vähän puskan kiertoa alle ja sitten lukuisia hyppynoutoja, nämä oikeastaan ihan kivat ja ainakin se kapula löytyy sieltä. Lopuksi kaukoja leikkien!

P.olot
Eilisestä ja varmaan lukuisista muistakin päivistä jäi kirjaamatta Toopen p.makuu, eli eilen arviolta 5 minsan makuu piilossa ennen iltaruokaa, koko porukka häiriönä. Tänään p.makuu vain sen ajan mitä kesti muille antaa ruoka.