Sunnuntai

Ja lisää hienoja uutisia, Christa ja VIP hienolla ykkösellä toiseksi, Suomella siis kaksoisjohto ja joukkue-kultakin lienee melkoisen varma..

Rholle jotain virheitä, eikä pisteet riittäneet ihan terävimpään kärkeen, ensi kerralla sitten.

Ja sitten se varmistui, eli Pihkalle EM-kultaa, suuret onnittelut !! Vipille EM-hopeaa, iso hali ja onnittelut !! Suomen joukkueelle EM-kultaa, isot onnittelut koko joukkueelle varakoirineen, olitte hienoja !!

Tytille ja Satsulle isot kiitokset nopeasta tulospalvelusta, kiva kun piditte rannalle jääneen ajantasalla.

Lauantai

Taas hienoja uutisia, tämän päivän kolmansia olivat Jessica & Katla, onnea valtavasti !! Welmu oli Satsun kanssa tehnyt myös hienoa sarjaa, mutta valitettavasti kaukot 0, plääh.. Paavolla oli ollut myös jotain mokia, eli tänään ei heidän päivänsä..

Kiitos Tytti & Satsu loistavasta tulospalvelusta, olin koko ajan kartalla ja elin jopa oikeaa aikaa (hyvä minä)

Perjantai

Tämä päivä on kulunut tuloksia odotellessa, mä elin eri aikaa Kroatian kanssa ja meinasin jo hermostua kun ei tullut tuloksia, kiitos Tytille selvennyksestä..

Suomalaisilla on mennyt tosi hyvin. Tytti ja Sintti olivat tehneet uskoakseni hienon suorituksen, jota haittasi vähän kuumuus, tästä syystä pisteet nippa nappa alle ykkösen, mutta päivän sijoitus varmaan aika korkea koska ykkösiä ei paljon tullut muillekkaan..

Elina ja best-Sina tekivät hienon suorituksen ensikertalaisina ja päivän toiseksi parhaat pisteet, suuret onnittelut Jatsin siskolle & taitavalla ohjaajalle !!

Päivi ja Pihka voittivat aivan ylivoimasilla pisteillä, hurjasti onnea, taas kerran upea suoritus !!

linkki tulossivuille