Harkitsen vakavasti että siirrän kirjani Kupittaalle, tänään olisi ollut vapaa-ilta, eli ei koulutuksia mutta mitä tekee Lentsu, ajaa sinne Kupittaalle peräti kaksi kertaa..

Ekana oli vuorossa viimeiset joukkue-treenit, tänään treenasimme ykkös-joukkueen voimin ja oli tosi kivaa, ainakin joukkueella on hyvä huumorintaju ja yhteishenki, joskin huumori voi loppua lauantaina jos Outsa saa päänsä pidettyä ja meidän päät peitettyä..

Jatsihan ei enää treenaa koska kisat niin lähellä, mutta muutama helppo harkka tehtiin. Ekana p.istuminen Takun kanssa, aika ehkä vajaa minsa..

Sitten seuraamista palkalla ja ruutuun pallolle! Omaa tunnaria piiloteltiin kaiken kaikkiaan 3 kpl ja vimppana ohjattu yhdellä kapulalla, jonka vein itse.

Illalla otettiin kotipihalla pari tunnaria ihan oikeesti ja niitä edeltävästi hoppanouto, nämä oikein mallikkaat!

Joukkue-treenien jälkeen kotiin ajaessa keksin että ToTokin varmaan hyötyisi Kuppiksen häiriöistä (niitä siis riitti tänään) ja eikun koiran vaihto ja taas menoksi..

Ekalla treenikentällä väisteltiin jalkapalloa, seuraavalla jotain ihme puukalikkaa mitä isot miehet heitteli pitkin puistoa ja viimeisellä kentällä vasta normaali häiriöt, eli päästiin treenaamaankin..

ToTo treenasi vaikka mitä väistelyiden ohessa ja pääsääntöisesti kaikki meni tosi hyvin. Innostuin sitten vielä opettamaan ToTolle uuden tempun, jossa kiehahti ihan totaalisesti. Tosi vaikeaa tuon kanssa on se, ettei sitä oikein voi nostaa kun kiehahtaa heti ja toisaalta kaikkea ei haluaisi matalassa vireessäkään tehdä, ehkä me opimme tässä matkan varrella..