754603.jpg
Toope irroittelee

Remontin keskellä olen joka päivä ehtinyt treenaamaan ToToa, työn alla on olleet nyt voittajan liikkeet ja niistä varsinkin liikkeestä istuminen (uusi), tunnari (palautettu mieleen), luoksetulo kahdella stopilla (tämä hieno) ja kaukot (tämä aiheuttaa eniten työtä tällä haavaa).

Joku päivä otettiin myös merkkiä ja hyppynoutoa metskulla, ettei menisi ihan voittajapainotteiseksi..

Tänään oli sitten vuorossa ToTon tokoryhmä, liikkeinä luoksetulo ja ohjattu. Normaalisti treenaan liikkeet kotona alustavasti, mutta nyt ei aika riittänyt tähän..

Aloitettiin p.oloilla, ekana istuminen (noin minsa), Toope teki tämän ekaa kertaa ryhmässä ja istui hienosti, hieno pentu !! Perään p.makuu evl-käskytyksillä, nämäkin menivät hienosti, hieno hieno pentu !!

Sitten oli luoksetulon vuoro, vähän arvelinkin että Toope odottelee stoppeja (sen verran niitä treenattu kuitenkin) ja eka luoksetulo läpi, valitettavasti kentällä ei tila riittänyt taaksepäin juoksuun, joten kaiken kaikkiaan pääsi tulemaan vähän huonolla vauhdilla.
Tilanne ei olisi miksikään muuttunut toistoilla, joten päädyin sitten ottamaan paloina stopit jotka menivät ihan hyvin, yhden maahanmenon jäi seisomaan mutta tässä mokaisin minä..

Sitten ohjattu nouto, tätä ollaan kyllä treenattu luvattoman vähän ja päätin varmistaa pennun onnistumisen. Ekana muutama merkki, joista palkka. Sitten vein itse kapulan (vas) ja merkille lähetys + palkka, sitten merkki + nouto, palkka luovutuksesta. Sitten Päivi vei kapulan, tässä oli vaikeuksia saada Toopea katsomaan kapulan vientiä, killitti vaan multa käskyä, mutta vilkaisi huutelevaa Päiviä edes kerran. Sitten taas ekana merkiltä palkka ja toisella noutamaan, nyt palkka lennosta!

Ominpäin otettiin vielä seuraamista, liikkeestä istuminen ja kaukoja, nyt kaukot aikas kivat, isoin vaikeus on nousta pitkältä matkalta seisomaan, eli tätä vielä vahvistettava.