Meidän SM-kisat alkoivatkin sitten yllättäen jo perjantaina, alunperin oli tarkoitus kisata kotoa käsin, koska kisat olivat ihan nurkan takana. Mutta toisin kävi, löysimme itsemme kisapaikalta jo perjantaina ja vietimme koko viikonlopun tiiviisti Tuorlan upeissa maisemissa..

Lauantain kisattiin joukkue-suomenmestaruudesta, meillä oli upea joukkue joka teki hyviä tuloksia ja yhteishenki oli loistava, kiitos vielä kerran kaikille!! Lopullinen sijoitus oli neljäs, ei hassummin..
Kiitos myös Helille ja Antille, jotka antoivat telttansa joukkueemme käyttöön viikonlopun ajaksi!

721718.jpg
Outi oli tehnyt kaikille joukkue-hatut, Lenzu-hattu oli hauska..

Selvääkin selvempää oli että Jatsilla on täydet mahdollisuudet voittaa, jäljelle jäi siis enää se remmin toinen pää, Lenzu
Muutama päivä ennen kisoja päätin vaan voittaa ja tämä asenne kyllä heijastui myös kisasuorituksiimme, molempina päivinä jokaisessa osiossa menin kehään kuin voittaja ja tämä asenne kannatti !!

720413.jpg
Jatzi ja Lenzu seuraa

Lauantaina liikkeet tehtiin neljässä kehässä, eka kehä perinteisesti p.olot peräkkäin, menivät ihan hyvin!

Seuraavassa kehässä oli seuraaminen, luoksetulo ja ruutu, tässä kehässä tuli ylivoimaisesti eniten mokia ja nollia, luoksetulon jättöpaikka oli ruudun vieressä ja vanhaan halpaan meni tosi moni konkarikin, aloittelevimmista puhumattakaan..

Seuraaminen ei ollut tänä viikonloppuna Jatsilla niin hyvää mitä se on ollut, pieni omatunnon pisto, onkohan tämän treenaaminen vähän jäänyt..
Luoksetulo oli Jatsilla hyvä, minä en taas oikein osannut pysäyttää oikeissa kohdissa (mahdoinkohan jännittää ruutua jo silloin)
Ruudussa Jatsi sitten esitti malli-esimerkin tyyppivirheestä eli hakeutui sinne ruudun sivuun luoksetulon jättökohtaan, no helposti sen sieltä sai siirrettyä mutta tyhmä virhe anyway..

723521.jpg
Vauhdilla kohti ruutua... (kuva Hanna Seppä)

723516.jpg
Tässäkö se on.. (kuva Hanna Seppä)

723519.jpg
No, lopultakin.. (kuva Hanna Seppä)

Sitten oli vuorossa idari ja ohjattu, idarin seuraaminen ihan luokatonta, asennot hyvät! Ohjattu upea!!

Viimeisessä kehässä tunnari, hyppy ja kaukot. Tunnari oli mahtava, nyt se oli juuri sellainen mitä haen eli vauhti ja tarkkuus samassa paketissa! Hyppynouto oli upea, treeni on siis tuottanut tulosta.Kaukot ihan normaali suoritus meiltä.

Loppupisteet tasan 300 ja sija 2, tästä oli hyvä jatkaa finaaliin.

721775.jpg
Jatsi odottamassa omaa vuoroaan

Sunnuntaina aloitetiin kisat suoritusvuorojen arvonnalla, jossa saimme numeron 11, ihan ok paikka meille.

Ensimmäisenä oli vuorossa p.istuminen jossa Jappa oli sekä haistellut maata ja ihmetelleet Pihkan kanssa toisiaan, jostain syystä Jatsi ja Pihka istuivat ihan toisissaan kiinni..

721787.jpg

Sitten oli vuorossa puolet yksilöliikkeistä pahamaineisessa Ulvilan järjestyksessä, Ulvilaa oli mallitettu jopa luoksetulo merkkien sijoittamisella, vaikkei itse luoksetuloa tuossa vaiheessa edes tehty..

Kehä alkoi ruudulla, joka oli tietysti Jatsista ihan superkivaa, ruutu ihan kymppi! Sitten oli ohjattu, joka meni aivan suunnitellusti!
721795.jpg
Ohjatun noudon kapuloiden vientiä odotellessa..

Sitten oli kaukot ja seuraaminen, jotka sujuivat lauantaiseen malliin, yön aikana ei ollut siis tapahtunut muutosta, ei suuntaan eikä toiseen..

Ruokailun jälkeen jatkettiin vesisateessa, nyt oli vuorossa tunnari joka ei ollut ihan super mutta riittävän hyvä tähän kohtaan. Sitten idari, joka lauantaista parempi seuraamisen osalta ja asennot edelleen hyvät!
Luoksetulo oli hieno ja minäkin osasin pysäyttää oikeissa kohdissa, hyvä Lenzu..
Viimeisenä oli vuorossa hyppynouto joka ei ihan lauantain veroinen mutta kelpo suoritus kuitenkin, ainakin pisteiden valossa ja ne pisteethän kisoissa ratkaisee..

721808.jpg

Sitten oli enää jäljellä p.makuu jossa Jatsi oli oman tulospalvelumme (kiitos Tytti) mukaan tässä kohtaa selkeällä piste-erolla johdossa joten kunhan tuo liike tulisi tehtyä, olisi mestaruus varma (ei mitään paineita..) Ja tekihän tuo sen, loppuperusasento jäi hassusti, muuten ok ja voitto varmistui !!

722013.jpg

Sitten vain palkintojen jakoon, ensin jaettiin lauantaina evl-palkinnot, Jatsi oli toinen. Sitten jaettiin sunnuntain evl-palkinnot, Jatsi oli toinen. Ja lopuksi SM-palkinnot, Jatsi voitti, Sissi toinen, Pihka kolmas, onnittelut myös Merjalle ja Päiville mitalli-sijoista !!

720419.jpg
SM-2 Merja ja Sissi & SM-1 Lentsu ja Jatsi

Kiitokset kaikille onnitteluista, mitallikahvit juodaan sitten jossain vaiheessa..

Kuvat Saari Sirpa, KIITOS!
Ruutukuvat Hanna Seppä  www.hannaseppa.com