779551.jpg
Jatsi pujottelussa (kuva Tesu Åberg)

4 päivää vietettiin Tending-llä Hiidenhelmessä, mukavaa oli taas kerran..

Jatsi keskittyi leirillä agilityyn, kahtena päivänä meitä koutsasi Huotarin Pete, jonka koulutus-ideologiasta tykkäsin tosi paljon, kiitos Pete !!
Pete sai yhdellä radalla minut tekemään puolivalssin ja toisella peruuttamaan askeleen, pari. Tästä intoutuneena peruuttelin pitkin poikin leiriä aina tilaisuuden tullessa..

Ison huomio Peten opissa tuli kun Pete sai munt hiffaamaan miten paljon mun käsi vaikuttaa Jatsin irtoamiseen, eli käden korkeutta säätelemällä pystyy säätelemään tuota irtoamistakin kätevästi.

Lisäksi meitä koutsasi Lehtiön Anja, rata on vaikea mutta loppuviimeksi saatiin sekin jollain muotoa sujumaan. Tässä kohtaa hienoin huomio oli, että Jatsi on oikeasti kultainen ja kuulolla, sain sen tosi helpolla ja vieläpä kaukaa vedettyä välistä, pitää vaan uskaltaa käyttää enemmän haltuunotto-sanaa (vaikkei siitä sitten tykkäisikään)

Sunnuntaina oltiin Laitisen Riitan tekemillä radoilla, joista eka rata oli aikas nappi. Toinen rata oli sitten -liian- helppo, eli oma keskittyminen herpaantui ja mistään ei taas tullut mitään. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja vedettiin helppo (meille vaikea) rata hienosti läpi!

ToTo pääsi heti leirin alussa Peten agility-oppiin, lyhyeen loppui sitten pentuliinon agit kun ei oikein tuo keskittyminen riittänyt ja totesin, että tarvitsen molemmat kädet vielä leirin lopussakin, eli se siitä..

779553.jpg
ToTo irroittelee agi-kentällä (kuva Tesu Åberg)

Toopen kontaktiin Pete ehti ehdottaa läpijuoksuja lelulle ja sitten kosketus-alustaa, Milan kanssa pohdittiin paljon leirillä juoksukontakteja, eli tätä pitää vielä mietiskellä..

Tokossa ToToa koulutti Elisabeth Adsen Norjasta ja tuttuun tapaan -Ellun opissa- oli taas huisan hauskaa..

Seuraamisessa kokeiltiin nopeita nopeudenvaihtoja keskittymisen parantamiseksi ja askeleissa nami pois, paitsi peruuttamisessa, joka ei vielä ihan pulkassa.

Idarin asennot ja maassa pysyminen hyvät. Molemmat paikallaanolot hienot !!!!!! Luoksetulossa voisi apuja vähentää, eli kokeillaan josko peruuttaminen riittäisi poisjuoksun sijasta.

Ruudussa toimi kivasti kun kävin itse ruudussa bilettämässä, tosin ainahan tuolla kerran toimii kaikki..

Ohjattussa palasin vähän taaksepäin koska tehtiin häiriössä, tämä hyvä. Hyppynoudossa hauskuutettiin yleisöä, muuten sekin hyvä ja siitä peruuttamisesta ei kannata välittää. Tunnarin otin vain oman piilotuksella, toisella kerralla joutui työskentelemään hurjan pitkään muttei antanut periksi, hyvä Toope.

Kaukoja ei päästy tekemään, hmm..

Kaiken kaikkiaan oli siis oikein kivaa, isoin anti varmaan tällä leirillä oli tuo agility ja toki -Ellun opitkin- aina saavat miettimään asioita, mikä oikein hyvä asia! Lisäksi Toope osallistui toisena päivänä aamu-ampumisiin, jossa ei korvakaan värähtänyt ampumisen aikana.

Päätimme myös porukalla lopettaa tupakoinnin akselilla Littoinen-Sipoo-Varkaus-Norja, alkuperäistä lopetusajankohtaa siirrettiin tasapuolisuuden vuoksi tiistaille, jännää..