631836.jpg
kuva Saari Sirpa

Tänään oli ensimmäinen kerta Tsau:n pentu-agilitya, kyseessä siis ryhmä jossa on paljon eri ikäisiä ja kokoisia pentusia, ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..

Aloitettiin putkella, ensin suoraa putkea ja sitten mutkalla, aloitus oli Toopelle vähän yli-hilpeää, mutkaputken jälkeen jo vaahtosi siihen malliin että huh, huh..

Sitten oli vuorossa kepit, muut pennut ottivat kujaa mutta eihän tuo Toopelle sopinut, joten siirryttiin sitten ulos ottamaan suoria keppejä, puolikkailla meni ihmeen hyvin ottaen huomioon ainakin 2 kk tauon, ehkä kepit pitäisi taas laittaa ohjelmistoon?

Viimeisenä oli puomi, ihan ei appari kerinnyt palkkaamaan kontaktilta.. Tanja neuvoi rauhoittamaan Toopea kontaktilla ennen kuin vapautuu, tätä tehtiinkin joskaan en usko että sillä päästään kovinkaan pitkälle, mutta rauhoittumisesta ei mitään haittaakaan ole ja varmasti tukee lopullista muotoa, joten pitää tämä muistaa nyt jatkossakin!

Yllättävän hyvin pieni kykeni, olin odottanut isompaa katastrofia ryhmässä mutta selvittiin kohtalaisella kimityksellä, vähällä vaahdolla eikä pyörimisiäkään tainnut tulla kuin ehkä 100.. Tästä on hyvä jatkaa!!