738651.jpg
Kuva Sirpa Saari

Tänään oli sitten vuorossa ToTon kisat, jotka menivät oikein hyvin, olen pieneen oikein tyytyväinen !!

Kisapaikanna aina niin mukava Rauma, kiitos taas järjestäjille mukavista kisoista! Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja Toope ehti jo vähän kyllästyä odotteluun..
Sitten päästiin kehään ja p.oloon, tämä loistava !! Kukaan ei lähtenyt, kukaan ei tullut päälle ja ToTo oli pitänyt koko ajan pään maassa! Tästä ansaitusti 10!

Sitten yksilöliikkeet, sain ekan mustelman jo ennen kehään menoa, kun vähän viritin pientä..
Seuraaminen oli hienoa, kontaktissa ja tiivistä (tuomari ei kyllä tätä tiiviyttä arvostanut). Liikkeestä maahanmeno ja seisominen ihan ok. Luoksetulossa käytin käsimerkkiä ja stoppasi seinään, tätä pitänee jatkossa vakavasti harkita..

Noudossa vaipui koomaan, eikä ottanut kontaktia ennen käskyä joten lähetin sen koomasta hakemaan kapulan, itse nouto ok mutta mieli olisi tehnyt puraista pientä eikä iloisesti käskyttää..

Kaukot aika tuskaa, noudon jälkeinen kooma edelleen päällä ja ei ekalla maahan, haloo.. Sitten toisella käskyllä maahan mutta taas eka istuminen vajaa, sen jälkeen alkoi vasta sujua, ihme juttu tämäkin..
Hyppy oli aivan sellainen mitä ollaan treenattukkin, eli hieno (ja mikä parasta, sitä ei enää tarvitse treenata..)

Kokonaisvaikutus 9,5 vaikka irtosi kehässä aika lailla ja irroiteltiin siellä yhdessäkin ihan jonkin verran, no tässä kohtaa kisa-uraa on tärkeintä että koiralla on kivaa (miksei myös ohjaajalla) ja kivaa meillä oli! Pisteet 187 (tämälleen siis samat mitä alosta mutta aivan eri näköisellä suorituksella), jolla irtosi myös luokkavoitto.
Nyt katseet kohti voittajaa..