729099.jpg

Nyt sitten vihdoin ja viimein alkoi se kesäloma, tarkoituksena olisi remontoida vähän (varmaan tosi rentouttavaa) ja loppu-loma lomaillaan koirien ehdoilla.
Huomenna käynnistyy myös -non-

Mira ja Kara lomailevat eläkeläisinä tietysti aina. Jatsi pitää lomaa tokosta keskittymällä allikiitoon, jota tullaan harrastamaan paljon (suunnitteilla on leiriä, koulutusta, kisoja ja varmaan sitten pitää treenatakkin, hmm..)
ToTo piti jo oman lomansa mököttämällä Jatsin SM-kisaviikonlopun, eli Toope tokoilee tosissaan meidän muiden lomaillessa..

ToTon luoksetulon stoppi aiheuttaa edelleen harmaita hiuksia, se oli jo kunnossa mutta katosi jonnekkin, kukaan ei tiedä minne..
Vain kahden päivän tauon jälkeen lähti ekana tarjoamaan siinä kohdin maahanmenoa (tätä treenattu kaikki 2 kertaa sen elämän aikana) ja sitten teki myös ihan iloisia läpijuoksuja aikomattakaan stopata. Päädyin taas käyttämään käsimerkkiä, vaikken siitä tykkää, mutta tällä tänään onnistui, huomenna voipi olla taas ihan eri tilanne..

Paikallaanmakuu tehtiin tänään isossa häiriössä, Jatsin tehdessä hyppynoutoa pienen vieressä, vähän neuvoteltiin Toopen kanssa tästä, toistolla ei tarvinnut neuvotella. Ennen iltaruokaa tehtiin myös pitkä makuu!

Muuten Toopen tokot on menneet ihan kivasti, niitä tylsiä avoliikkeitä ollaan nyt tahkottu jos siitä luokasta pääsisi kesän aikana eroon..