Päivällä on liian kuuma treenata ja illat menee koulutuksissa, joten omat koirat treenaa myöhään iltasella mutta eikös sitä sanota, parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

Tuosta sananlaskusta tulikin mieleen päivittää tämä -lopetamme tupakoinnin-, eli mennyt ihan suunnitelmien mukaan (melkein joku olisi voinut tämän arvatakkin), eli tilalle kattavampi muttei niin ehdoton projekti -7- (ja tämän toteutus ihan itsekseen)

Mutta ne treenit, Jatsi aloitti seuraamisella ja nyt teki kuten SM-kisoissa eli katseli jonnekkin eteenpäin, tästä piti huomauttaa ja sen jälkeen taas hienoa jappa-seuraamista! Sitten tehtiin tunnari, joka meni hienosti sitten kun löysi kapulat (oma vietynä etukäteen), lisäksi vielä ohjattu joka tosi hieno!

Seuraavaksi vuorossa ToTo ensinnäkin, aloitettiin vahvistamalla luoksetulon stoppia, heittelin nakkeja pitkin pihaa jotta olisi irronnut ja olisin saanut otettua stoppeja leikkien, ei irronnut ei.. Sitten piti vaan jättää pieni jonnekkin, kutsua ja stoppailla, tämäkin meni ihan hyvin mutta halusin enemmän eli puskan kierto kehiin, tämä toimi stopeilla oikein hyvin mutta sen jälkeen merkki-harkka taas yhtä koomaa, eli puskan kiertoja vain vimppana.

Erillisenä otettiin tunnari, jossa aloitin ottamalla kahdella kapulalla läheltä, tarkasti väärän ja toi oikean, sitten liikkeenä rivissä ehkä 10, teki tosi hienosti!