Otsikko viittaa siis meidän pentuliinoon..

Aamulla ToTo treenasi kaukoja, hyppeli hauskasti.. Olen kyllä jokseenkin varma, että treenattiin muutakin mutta päivän koulutuksen jälkeen pyörii vaan koulutettavien treenit mielessä joten ei mitään mielikuvaa muista aamulla otetuista asioista..

Ilta-treenissä Jatsi otti nyt alkupään liikkeet, seuraaminen palkaten, idarin asennot suorapalkalla, luoksetulo seisomisella ja perään suorana. Hyppynouto josta palkaksi lelulle ruutuun, toinen hyppynouto josta palkka ja sen jälkeen ruutu liikkeenä ruudussa pysymisestä palkaten, hienot treenit Japsulalta !!

ToTopa ottikin sitten kaikki voittaja-liikkeet (palkka viiveellä joka liikkeen jälkeen), seuraaminen ihan mukavaa, kerran talloin varpaille..
Liikkeestä istuminen tehtiin aika hitaalla seuraamisella ja pienellä avulla. Luoksetulo oli tosi hieno, samoin ruutu tai olisi ollut, ellen olisi stopannut Toopea ennen aikojaan (sen siitä saa kun ei luota koiraansa), joten jouduin siirtämään Toopen taaksepäin ja siitä vasta maahan, loppu-osa muuten ok, mutta loppu perusasento jäi tekemättä, tätäkin pitää siis treenata (nyt treenattu vain sitä seuraamista).

Metsku ja hyppynouto hienot, tunnarissa työtapaturma eli alkoi tekemään hienosti töitä ja sitten tuli black out eli herpaantui hetkeksi ja sitten ei enää muistanutkaan mitä oltiin tekemässä, voihan..

Kaukot hyvät, m-s menee vinoon..

Perään palautustreenit, eli suora luoksetulo, jossa vauhti hyvä. Ruutu alustalla ja vasta sitten stoppi + palkka (siis käytännössä stopaten kuitenkin vauhdista), sitten onnistunut tunnari ja lopuksi hiottiin kaukoja, kokeilin eri kättä, ei kättä, estettä sivulla ja vaikka mitä, mutta tuo vaan pomppii sivuun (tai niinhän minä luulin). Lenkillä yritin vakuuttaa Jukkaa siitä, ettei Toope -koskaan- opi kaukojen m-s vaihtoa ja vielä kotona piti sitten oikein Jukkalle tämä näyttää, arvatkaa mitä Toope teki..
..nousi lähes suoraan, aivan aavistuksen vinotti..

Että sellaista, hienoa tietysti että osaa nousta myös suoraan, arvoitukseksi jää mikä kokeilemani konsti tämän sai aikaiseksi, eli nyt jatkossa yhdessä treenissä vain yhtä kokeilua, jotta arvoitus selviää ja saamme tämäkin kuntoon!