4 päivän tauon jälkeen vihdoin treeniä..

Jatsi oli hyvä, kuten aina! Ekana tunnari, perään ruutu jonka takana pallo, sitten pari tyhjää ruutua ja stopeista palkka, lopuksi vauhtiluoksetulo suoraan leluun!

ToTo ei osannut mitään, ei mitään.. Kaikki opittu oli pyyhkiytynyt neljässä päivässä taivaan tuuliin, great! Ainut mitä Toope osasi oli seuraaminen, eikä tätä edes otettu..

Aloitettiin tunnarilla, ei mitään käsitystä ko. liikkeestä -huokaus-, toistoilla ok. Sitten merkki, josta ei niinikään mitään tietoa, pyöri vaan pitkin pihaa noteeraamatta koko merkkiä -huokauksien huokaus-, merkkiä ei saatu edes helpottamalla tai toistoilla menemään, eli se siitä sitten. Tulevaisuudessa annamme siis kavereille 70 p tasoitusta, koska emme voi ottaa ruutua emmekä ohjattua koska emme osaa merkkiä, hieno tulevaisuus meilläkin..

Ruudun ToTo sentään osasi, eli voittajaluokassa meillä voi olla vielä jotain mahiksia..

Lenkillä sattui ikävä välikohtaus, joka oikein kruunasi tämän epäonnisen päivän. Irti ollut koira kävi Jatsin päälle, onneksi kyseessä oli pieni sheltti, joten isommilta haavereilta säästyttiin mutta sheltin omistajan olisi hyvä kiertää nyt minut jonkin aikaa, sen verran uhkauksia kyllä latelinkin tytön perään, että eiköhän ymmärrä pysyä koiransa kanssa kaukana meistä..

Jatsi ei tilanteesta edes hämmästynyt, se on kyllä niin -matti nykänen- kuin olla ja voi..