Tänään olisi ollut Jatsin agi-treenit, mutta helteet saivat jättämään agit väliin, eli siis tilalle tokoa..

ToTo aloitti, ekana metsku voi-malliin isolla kapulalla, tämä hieno! Sitten hyppynouto puisella, tämäkin hieno! Mutta sitten tunnari, olin nyt lähempänä, jotta tietäisin mitä tuo siellä puuhastelee ja eipä puuhastellut, otti ekan mikä vastaan tuli ja kiireellä mulle.
En tiedä vaikuttiko mun lähellä olo vaiko alla olevat noudot kiireeseen, tämä pitänee vielä tarkistaa molemmilla variaatioilla..

Toistot tunnarissa oikein mallikaat! Sitten otettiin kaukoja liikkeenä mutta läheltä, meni aikas hienosti! Lopuksi seuraamista namilla, vielä sen noutajankin kestäisi mutta pitää päätä ihan luonnottomassa asennossa ja kiermurtelee (videotarkistus), eli tämäkään ei käy! Otin vielä vertailun vuoksi lelulla, joka tietysti nyt sitten oikein hyvää, ehkä pitäydytään sittenkin lelussa mutta sitä edistämistä en tule sallimaan eli siihen pitää jotain keksiä..

Sitten oli vuorossa Japsula, aloitettiin idarilla jossa palkka istumisesta. Sitten otettiin kaukoja ihan läheltä, kaukot paranee aina kun ottaa enemmän asentoja eli nyt pitää panostaa niihin ensimmäisiin vaihtoihin ja palkkailla niistä tosi paljon! Lopuksi hyppynouto isolla metskulla joka upea, tästä palkaksi altaaseen..