849271.jpg
kuva Saari Sirpa

Toinenkin päivä oli kaunis ja KUUMA ja päädyinkin  ekan harjoituksen jälkeen pitämään rimat matalalla, turha sitä koiraa on hyppyttää liiaksi, silloin kun harkataan ohjaajaa !!

Jos mahdollista olin tänään vielä eilistäkin huonompi, piti liikkua, piti muistaa kädet, jalat ja vielä olkapäätkin (eli ne tärkeimmät) ja jos yhden muistin, loput unohdin..
Jennykin alkoi olla melkoisen epätoivoinen kanssani, vaikka tosi kiltisti ja kärsivällisesti jaksoikin uudelleen ja uudelleen neuvoa, mutta kun ei neuvot tavoita sitä toista päätä..

Jatsi toimi tietysti hienosti, eli kuten se opetettu ja kuten sitä ohjattiin, Jennyn kanssa teki mitä Jenny pyysi ja mun kanssa mitä minä pyysin, ei liene vaikea arvata kumman kanssa meno näytti hienommalta..

Eilen saatiin neuvoja kontakteille ja aloinkin heti illalla opettamaan ToToa, tänään meni jo aikas hienosti! Tänään sitten kysyin irtoamisharkoista ja neuvoista intoutuneena Toope pääsi tässäkin koekaniiniksi ja meni aikas hienosti, huomenna sitten jatketaan päivällä Jennyn opissa Jappan kanssa ja illalla Toopen kanssa ..