846848.jpg
kuva Saari Sirpa

Tänään oli mukava ilma, aamulla jo melkein kylmääkin mutta siis koirille ja ohjaajille paljon kivampaa kuin parin edellispäivän helteet..

Me ei oltu Jatsin kanssa tänään ollenkaan kovin huonoja, en nyt kerskuisi millään oppimisella tai onnistumisilla mutta mentiin aikas kivasti !!

Sitten kaikille uutisena, mä tein radalla en valssia, vaan 2 valssia peräkkäin, vain maailmanmestari sai minut taipumaan tähän !! Toisellakin radalla taisi olla alussa joku valssin tapainen peruutus-hässäkkä, jota treenailtiin sitten vielä itsekseenkin Mian avustuksella, kiitos Mia!

ToTo pääsi sitten illalla omiin agility-treeneihin takapihalle, aluksi alustaa jossa pysyykin jo mukavasti, lisäsin tähän nyt -yes- sanan vapautuskäskyksi, tämäkin suoraan maailmanmestarilta varastettu..

Sitten otettiin eteenmenoa lelulle siivekkeiden välistä, meni tänään tosi hyvin, vähän kääntymisiä siivekkeiden kanssa ja loppuhuipennuksena Toopen ekat agi-hypyt, oli se sellainen show aluksi mutta lopussa hyppi jo estettä/kahta kuin vanha tekijä, eikä kimittänytkään enää lopussa ihan mahdottomasti, eli kyllä tuostakin agility-koira leivotaan, kunhan saadaan tämä seminaarin anti ja oppi mulle sisäistettyä, eli tulevina viikkoina tiedossa paljon opiskelua; video-analyysia, opetusvideoita ja tietysti käytännön treeniä molemmilla koirilla..