Olipa mukava päivä treenien suhteen, molemmat koirat osasivat ja onnistuivat, edes -minä- en löytänyt mitään parannettavaa..

Päivätreenit aloitti Jatsi ja ekana tehtiin kaukoja, vire tosi hyvä ja asennot ihan superit! Sitten tunnari joka oikein hieno ja tämän jälkeen ruutu ekana liikkeenä ja sitten muutaman kerran stopista palkaten. Treenit loppuivat suoraan luoksetuloon, joka oikein vauhdikas ja hieno!

ToTo pääsi tekemään samat treenit eli kaukoilla aloitettiin, nyt en käyttänyt käsimerkkiä seisomisessa ja seisomiset suorat ja silti terävät! Seuraavaksi oli vuorossa tunnari, joka oikein hieno! Sitten ruutu evl-tyyliin, ekalla palkka stopista ja sitten liikkeenä, nyt vahvistin sitä seuraamista lopussa ja onnistuihan se! Vielä muutama ruutu ja palkka stopista.. Lopuksi suora luoksetulo jossa vauhti hurja!

Iltatreeneissä ToTo aloitti seuraamisella, sekin vaan paranee päivä päivältä vaikken ole oikein mitään asialle tehnyt.. Sitten liikkeestä istuminen pariin otteeseen, palkka suoraan istumisesta. Sitten Toope otti metallin voi-tyyliin, perään hyppynoudon ja sitten tunnarin, kaikki noudot ihan ihanat, voi vau..
Näytettiin vielä extrana Jukkalle meidän tunnari ja ruutu, nekin onnistuivat hienosti!

Vielä sitten Jatsi, joka aloitti ohjatulla noudolla, perään hyppynouto ja sitten tunnari suorapalkalla, en nähnyt minkä otti mutta luotan Jatsiin ja se kannatti, omahan sieltä suusta tipahti vaihdossa narupalloon!