842770.jpg
kuva Saari Sirpa

Vihdoinkin pääsimme oman ryhmämme agi-treeneihin, tänä kesänä ollaan siis päästy tätä ennen vain kerran.  Tässä lajissa mottoni -lahjattomat treenaa- koki kovan kolauksen, kun radat joita teimme olivat tosi tahmeita, molemmilla radoilla saatiin pari solmukohtaa aikaiseksi mutta eväät niiden korjaamiseksi oli joku syönyt!!

Eka radalla puomin jälkeinen hyppykuvio oli ihan tosi hankala, kun tätä aikamme hinkattiin se onnistui mutta vieläkään se ei tuntunut hyvältä, ehkä olisi pitänyt pitäytyä sittenkin alkuperäisessä suunnitelmassa jossa kuvio meni hyvin, joskin ylipitkällä kaarroksella..

Toisalla radalla ongelmia tuotti sarja-este mutta se saatiin hienosti takaaleikkauksella kuntoon, toinen mysteeri oli A:n jälkeinen muuri, jossa kääntyi toistuvasti väärään suuntaan muurin jälkeen, vasta myöhemmin asiaa pohdittuani tajusin sen luultavasti johtuvan siitä kun etenin itse liian pitkälle, jos ohjaa koiraa takaa, kannattaisi ehkä pysytellä siellä takana..

Mutta vaikkei treenit mennetkään ihan putkeen, oli silti tosi kiva päästä taas ryhmässä treenaamaan. Ryhmätreeniä on edessä sitten koko loppuviikko, eli vihdoinkin edessä kauan odotettu Jenny Dammin agility-seminaari, 4 päivää kiitoa !!