Päivätreenit ensin sisällä..

Jatsi otti alustaa, meni kivasti !! Lisäksi kaukoja, jotka tänään autettuna super-hienot, nyt pitää vaan muistaa auttaa eikä ahnehtia..

ToTo otti myös alustaa, alkaa olla jo -liian- helppo sisällä, lisäksi kaukoja jotka aika kivat !!

Pihalle päivällä pääsi vain ToTo, otettiin hyppynoutoa metskulla ja tämä unohtunut ihan tyystin (sekoittaa agiin) eli tyhmänä jäi vaan esteen taakse odottamaan mihin seuraavaksi, voi äly..
Lisäksi otettiin luoksetuloa ja ihan vimppana sitä oikealta ohjausta agi-esteiden kera !!

Iltatreenit aloitti ToTo, ekana voi-metsku palkatta ja perään tunnari, joka hyvä !! Sitten ruutu ilman mitään, eli palkka stopista ja lopuksi kokeilin vielä hurjuuttaen lelulle, tämäkin meni hyvin (nyt voitaneen unohtaa se idiootti-alusta sieltä ruudusta)

Sitten otettiin luoksetuloa, suoraa ja stoppeja, nämä oikein hienot!

Jatsi teki omat treeninsä häiröissä, eli lappalaiset ja Toope valtoimenaan myös pihalla (tosin Toope käskyn alla), aloitettiin idarilla jossa Jappa selkeästi vähän ahdistui muista koirista (lue, pelkäsi pendoliinon vievän lelun tms.) mutta kun huomasi saavansa treenata -yksin- rentoutui selkeästi, näitä pitää siis ottaa lisää..

Mutta se idari, siinä siinä siis suorapalkka asennoista. Sitten ruutua, jossa palkka pelkästään stopeista (yksi kpl lappalaisia meinasi jäädä alle, mutta ei jäänyt), sitten tunnari, joka HIENO!!