900787.jpg
kuva Saari Sirpa

Aamulla sitten reippaina hallille treenaa agia, jotenkin tuntuu siltä että tätäkin lajia pitää joskus treenata..

ToTo aloitti, ekana otettiin matalaa rengasta, kuumui ja kimitti ihan hurjasti, mutta muutaman kerran sukelsi sen renkaan läpikin..
Sitten treenattiin maassa olevaa puomin loppu-osaa alustalla, tämä meni hurjan hienosti !! Sitten otettiin ensimmäistä kertaa korkeilla hypyillä, ei ongelmia tässä, sen sijaan ongelmaksi koitui putkeen meno kun olin koiran -väärällä- puolella, toistoista huolimatta tämä osoittautui niin vaikeaksi että taidan jättää tämän harjoittelun hamaan tulevaisuuteen..

Jatsin teemana kontakti ja kepit, ei olisi voinut paremmin mennä. Aloitettiin maassa olevalla alustalla ja muutaman onnistuneen toiston jälkeen alusta puomin alastuloon, tässä lukuisia toistoja ja pääosin onnistuneesti! Sitten vielä alusta A:n alastulolle, meni tosi hienosti!!

Sitten otettiin muutaman hypyn ja putken kautta keppejä, haki itsenäisesti ja hienosti kepit, minun tehtävänä oli vain ihailla upean koirani työskentelyä ja tietysti sitten palkata !!

ToTo vielä toiselle kierrokselle, tahkottiin vielä sitä putkea mutta kun ei niin ei..

Sitten pujottelun kimppuun, tehtiin nyt koko sarjalla ja autoin kädellä vähän ja ToTopa teki kepit ekaa kertaa täydellä määrällä ja kepit pystyssä, siistii..
..eli muutaman kerran onnistuneet kepit ja muutaman kerran kaikkea muuta, mutta nyt ei keppien puremista!!