Projekti ToTo & kepit tänään taas uudella tekniikalla, eli päätin vaan sitkeästi palkata nopeasti, vuorotellen lelua keppien päässä ja vuorotellen minulta, pikkuhiljaa -unohti- purra vimppaa keppiä !!

Kara eläinlääkärissä, Karkilla on pitkään ollut hengenahdistuksen tyyppistä oireilua ja koko ajan enemmän ja enemmän, lähdimme lääkäriin aika huolestuneina..
..huoli oli tällä kertaa aiheeton, eli ekana suljetaan nenäpunkki pois ja Antepsinilla rauhoitetaan vatsaa (voi siis johtua myös närästyksestä) ja sitten kuukauden päästä ihmetellään lisää, jos oireet jatkuvat!!

881531.jpg
kuva Saari Sirpa

Päivätreeneissä ToTo ja Jatsi ottivat sisäkaukoja !!

Iltatreeneissä Jatsi teki suunnitellusti noudot, metskua lukuunottamatta oikein hienosti meni. Otettiin metskua sitten erillisenä hurjuuttaen ja toimi ainakin nyt treeneissä, tähän pitäisi saada kunnon virittely kisoihinkin, mutta nyt seuraavat kisat näillä eväillä.

Lisäksi Jatsi otti luoksetuloa puskan kierrolla, stopit hienot ja vauhti hurja. Lopuksi yksi suora luoksetulo!

ToTo sai identtiset treenit, eli ekana ohjattu joka tosi hieno! Hyppynouto upea ja perään onnistunut tunnari.

Lisäksi puskan kiertoa ja stoppeja, välimatka tässä aika lyhyt koska ei irtoa kiertämään mutta toisaalta stopit saa tosi teräviksi läheltä, eli varmaan ihan ok tässä kohtaa. Suora luoksetulo hyvä.

Kepit aamuiseen malliin ja hyvin meni!

Innostuin tänään tekemään ToTolle myös kahteen otteeseen jäljen (lyhyet ja tuoreet), eka jälki ihan kuutamolla, toisella jäljesti mukavasti, kai näitäkin voisi tehdä  välillä huvin vuoksi..