Pitkään tässä ollaankin oltu ilman koomaa, kunnes taas tänään..

Otin ToTon kanssa tänään voittajan liikkeet läpi, ajatuksella mitä pitää treenata..
..no, vastaus mitään ei pidä treenata, en halua treenata tai kisata koiran kanssa joka on koomassa !!

Seuraaminen meni tosi hyvin, yksi koiratanssipyörähdys mahtui mukaan kuvioon (koiran ei ohjaajan toimesta). Liikkeestä istumisessa valui maahan jo ennen kuin ehdin edes auttaa istumaan ja sama toistoilla, koko pentu ihan koomassa..

Luoksetulo liikkeenä ihan ok, tosin vauhtia olisi voinut olla aavistus enemmän! Ruutu hieno, kunnes kutsuin sivulle, ei tule !!!!!!!! Ihan koomassa vaan makoilee siellä..

Noudot hienot, ei koomaa. Kaukoissa tarkoituksena ottaa vain eka istuminen + palkka, ei noussut eli aina vaan koomassa..

Treenailtiin sitten näitä vaikeita juttuja, istumista, ruudun loppu-osaa ja kaukoja leikkien, kooma katosi! Tuo kooma on kyllä mystinen asia, se tulee ja menee, enkä keksi oikein mitään syytä sille..

Iltatreeneissä sitten työn alle liikkeestä istuminen, jonka ToTo teki tosi hienosti (koomasta ei tietoakaan), sitten tunnari pariin otteeseen, jossa ekalla palkka vaudista ja toisella liikkeenä. Lopuksi ruutu alustan kanssa stopeista palkaten ja kerran kokonaisena, jossa tuli taas lopun hienosti (ei koomaa), lopuksi vauhtiluoksetulo.

Kokeilen nyt tehdä treeneistä enemmän vaihtelevia ja pitää pientä liikkeessä enemmän (leikitystä lelutta), katsotaan jos auttaisi koomaan..