Illalla oli vuorossa ToTon tokoryhmä, liikkeinä luoksetulo ja vapaavalintainen liike, porukkaa oli sen verran vähän paikalla että jokainen ehti ottamaan useamman liikkeen ja vielä vähän agiakin..

Ekana p.makuu, jossa mallitin nyt kisasuoritusta, eli menin jonossa koira vapaana kehään ja palkkaus vasta kehän ulkopuolella, p.olo meni hyvin!!

Sitten päätin aloittaa tunnarilla, ajattelin kapulat lähekkäin olevan Toopelle apuna, mutta toisin kävi..
..useamman toiston jälkeen piti todeta, että pienellä ei ole tuolla meidän hallilla mitään käsitystä tunnarista!

Toisessa osiossa otin suoran luoksetulon, joka oli löysä (suorapalkka), sitten toistolla sivulle joka hyvä (onneksi edes se). Sitten ruutu, jossa lähti sinne luoksetulon jätölle ja korjasi kesken matkan ruutuun, jossa stoppi ja palkka, ei paljon naurata..

Pari toistoa vielä ruudussa, jotka hienot! Odottelu-aikana otin kaukoja, jotka ensin tosi hienot ja sitten yhtäkkiä ei enää osannut, voi äly..

Treenien jälkeen otettiin porukalla vähän agia, ekana ToTon kanssa helppo kuvio päätyen vaikeisiin keppeihin, mutta saatiin ne menemään avulla. Sitten kokeilin ohjata Miroa jonka kanssa olikin tosi kiva mennä, tosin mun taidot ei taida tuolle koiralle riittää..

Kerran vielä Toope ja sitten ei sujunutkaan enää mitenkään, varasteli lähdössä, ohitti esteitä eikä mennyt PUTKEEN, siis ihan tosi mystistä.

Hautaamme siis kaikki haaveet toko ja agility-urasta, mahtaisikohan edes koiratanssi meiltä onnistua..