ToTon Iltatreenit alkoivat loistavasti, ensin 4 tunnaria, jotka hienoakin hienommat! Kaukoja agin yhteydessä, ei jumittanut, arvasin oikein että mielentilalla pelaaminen auttaa..

Mutta sitten, tyhmä Lentsu päätti ottaa kepit taas esille..

580279.jpg
kuva Saari Sirpa

Pujottelusta ei siis tule mitään tai pujottelusta kylläkin mutta palkkaa itsensä vimppa kepillä puremalla sitä, mikään kielto ei auta. Kokeiltiin nopeaa palkkausta keppien jälkeen, kukaan ei vaan ole niin nopea! Kokeilin laittaa yhden hypyn perään, jotta keppien jälkeen olisi tehtävä, hyppäähän se mutta ekana puree keppiä -voih-

Kokeiltiin alustaa keppien jälkeen, sama juttu mikä hypyn kanssa, eli mikään ei auta.. Ainoat onnistumiset saatiin kun Jukka uhrasi oman kätensä ja piteli vimppaa keppiä, Jukkalla on vielä käsi!

No, ei tämä tähän loppunut..
..sitten koirat jäivät pihalle, normaalisti ToTo päivystää penkin alla, nyt penkki tyhjä, missä ToTo?

Pujottelee ja puree keppiä takapihalla ihan omatoimisesti, omatoiminen pujottelu ok, siinähän oppii mutta tuo kepin tappaminen, arghh !!

Ei riitä että agility on vaikeaa, mutta ToTon kanssa se on supervaikeaa !! En ole koskaan tavannut tuollaista koiraa, se on aivan -pimeä- mutta rakas sellainen, sen tekemisiä ei voi katsoa naama peruslukemilla, sitä joko itkee tai nauraa...