ToTo aloitti, ekana tunnari joka meni tosi hyvin! Päätin sitten tehdä toiston ja hosui, eli heti kun saa hajun omasta nappaa kapulan, nytkin siis oman viereisen..

Otettiin sitten muutama vahvistus kapulat aivan toisissaan kiinni (väli muutama cm), tässä tarkensi hienosti työskentelyä ja oma nousi joka kerta, näitä siis lisää!

Sitten otettiin -just for fun- ruutua, eli läheltä alustan kanssa nakkipalkalla, tämä oli kivaa!! Liikkeestä istuminen avuitta, tänään joka toisto hieno! Vielä sitten suoraan luoksetuloa, sekä vauhdista palkaten että perusasentoon, vähän tekee pitkällä suoralla banskua..

Onnistuiden tokojen jälkeen vähän A:ta sekä alustalla että ilman, alustalla menee hurjan hienosti, ilman ei oikein hahmota vielä oikeaa paikkaa, eli jää joko aavistuksen liian ylös taikka valuu koko kontaktilta, eli tätä nyt vain alustalla.

Jatsi treenasi vain agia, ekana A:ta alustalla, tässä meni tänään vinoon toiselle sivulle kun jäin taakse, eli nyt pitää Japsun kanssa treenata hetken aikaa mun suoraan edessä oloa..

Lisäksi pujottelua, tehtiin aika vaikeita sisäänmenoja jotka onnistuivat tosi hienosti kun sisäänmenoaukko piti hakea, mutta avokulma edelleen vaikea, nyt käytin sellaista huiskaisua apuna ja auttoikin, tosin olen vielä aika lähellä huiskaisemassa..