Koska illalla on vuorossa pentu-agi, pitää sitä edeltävästi treenata..

ToTo aloitti simppelillä kolmen hypyn sarjalla, 2 suoraan eteen ja yksi oikealle & palkka. Sama toisin päin eli yksi eteen ja 2 vasemmalle & palkka. Molemmissa harkoissa palkka vaihtelevasti vimpan esteen takana ja vaihtelevasti minulta.

Sitten siirryttiin puskaa kiertämään, olen nyt päättänyt että niitä puskia opitaan kiertämään ja piste! Varsinaisen ahaa-elämyksen koin kun tajusin ToTon kiertävän paremmin oikealta, Jatsihan kiertää vasemmalta ja tätä on tietysti ToTonkin kanssa tahkottu..

Ahaa-elämykseni jälkeen alkoi siis homma toimia ja saatiin tehtyä jo kahdeksikko molempiin suuntiin (aloittaen vaikeasta vasemasta), tämäkään ei riittänyt vaan tähän samaan läjään halusin ottaa sylikäännöstä ,voipi olla väärä termi meidän kurville, mutta hienosti meni silti!!

Ja sitten taas esteille, jossa vähän samantapaista käännöstä myös hyppyjen kanssa ja loppupeleissä teimme hienoa viiden esteen sarjaa. Opittiinko me tästä jotain, sitä ei voi tietää..
..mutta meillä oli hurjan hauskaa !!

Luonnollisesti treeneihin kuului myös alusta!

Illalla sitten pentu-agiin..

..Ja siellä pentu-agissa sitten:

Paikalla ei aluksi ketään, joten otettiin omin päin puomia ja keinua alustan kanssa, puomi meni hyvin, keinua ei vielä oikein tajua..
Sitten pussia, jossa taas törmäsi täysillä siihen suu-aukkoon, kun ei katso eteenpäin ei katso ja kun ei katso, satuttaa itsensä!

Pihalta on mielenterveyden vuoksi taas kepit otettu pois, ajattelin että hallilla sujuisivat paremmin (yli-optimistinen Lentsu taas ajatuksineen), eivät sitten sujuneet mitenkään !! Aluksi pientä napsimista ja loppujen lopuksi tappoi taas keppejä hulluna ja multa paloi pinna ihan totaalisesti, tosi rentouttava laji tämä agility..

Ison riidan ja keskustelun jälkeen pujottelu sujui aikas hienosti ja lopetettiin tällä erää tähän.

Toinenkin pentu tuli paikalle ja sen hypittyä aikansa, otin Toopen kanssa päivällä harkattua hyppykuviota joka meni pääosin hienosti ja se oli siinä sitten. Nyt on taas agilitya treenattu ainakin kuukausi sisälle, eli palaamme rentouttavan tokon pariin..