ToTo osaa taas, ehkei kaikkea mutta paljon !!

Tänään ollaan treenattu kaikki voittajan liikkeet (paitsi metalli otettiin hyppynoutona) eikä missään mitään ihmeellistä! Päivätreeneissä vahvisteltiin luoksetulon stoppia, kyllä se sieltä palautuu..

Pellolla pari esinettä!!

Jatsin päivätreeninä vain esineitä, hienosti nousi taas kolme alta aikayksikön (no, vimpalla vähän kierteli ja kaarteli kun esine oli etureunassa ja Japsun mielestä ne on takana -aina-)

Iltatreeneissä ToTo teki voi-liikkeet sekalaisessa järkässä, ekana seuraaminen jossa tehty (eli päivittäinen) työ alkaa kantaa hedelmää, eli seuraaminen sitä mitä haluan. Lisäksi osaa peruuttaa mun sivulla, eikä tätä edes ole opetettu..

Ruutu alustalla, alusta nykyään ruudun edessä koska tuon hyppy menee aina niin pitkäksi, mutta se toimii! Ruutu liikkeenä ja stopista palkaten. Hyppynouto siis metskulla ja perään tunnari, nämä molemmat hienot!

Sitten kaukoja, ekana pitkä matka + palkka ekasta noususta. Sitten läheltä pitkillä viiveillä kaikki vaihdot ja vielä lopuksi läheltä non-stopt kaukot, oli kivaa!! Sitten liikkeestä istuminen, sekä liikkeenä että istumisesta palkaten. Vähän alustaa (menee jo agin puolelle, mutta menköön) ja puskan kiertoja + stoppeja ja suora luoksetulo leluun vauhdista palkaten.

Ennen iltaruokaa p.makuu! Lisäksi harkattiin tänään kisapalkkausta ja kisavirittelyjä, menivät hyvin mutta ohjaaja kaipaa tässä kohdin vielä treeniä..

just for fun -osiossa pellolla frisbeen heittelyä, frisbee meni aina Toopelta hukkaan ja luultavasti Toope omalla ajatusmaailmallaan koki tämän esineruuduksi..

Japsukan iltatreeni alkoi alustalla, tässä nyt tarkoituksena vaan tehdä alustasta hauska ja ainakin tänään oli hauskaa! Liikkeinä hyppy ja tunnari, jotka menivät molemmat hienosti !!

just for fun -osiossa frisbeen heittelyä pellolla, Japsukka nauttii tästä ihan suunnattomasti !!