904304.jpg
kuva Saari Sirpa

Tänään taas vuorossa ToTon tokoryhmä, jossa tuttuun tapaan aloitettiin p.makuulla (evl-käskytykset), makuu ja alku/loppu menivät hyvin!!

Liikkeinä oli ruutu ja tunnari, joista ruutu ekana työn alle..
..tehtiin  ihan liikkeenä ja meni hyvin tosin agi-esteet haittasivat jonkin verran keskittymistä, varsinkin ne kepit (olisi varmaan tehnyt mieli käydä matkalla vähän napsasemassa niitä).

Sitten pallo ruudun takana, tämä loistava mutta sitten otettiin vielä tyhjää jossa tarkoituksena palkata stopista, tämä ei enää onnistunut, kaarteli ja huojui siellä ruudussa päin tai jotain..
..kokeilin sitten merkin kautta lähetyksellä ja tätä kautta sain onnistumaan ja palkattua stopista, tämä lienee ToTon tyyli kertoa että evl:n voitaisiin siirtyä pikku hiljaa..

Toisena liikkeenä siis tunnari, halusin pelata varman päälle ja käytin vähemmän hajustettuja vieraita ja vein kapulat itse, 2 toistoa ja molemmat tosi hienot!!

Extra-liikkeenä otin seuraamisen, joka namilla sellaista käärmetanssia ettei tottakaan, lelulla hyvää! Kai tässä on annettava periksi ja käytettävä lelua palkkana, voi itku..

Väliaika-liikkeenä kaukot läheltä, ekana pelkillä käsimerkeillä ja sitten pelkillä suullisilla, nämä menivät upeasti! Kaiken kaikkiaan onnistuneet treenit!