874462.jpg
kuva Saari Sirpa

Oli pakko jättää Jatsin kanssa treenit väliin, sen verran herkkis tuo on minun mielentiloille ja mielentila on aikas kamala (selityksiä sitten jossain vaiheessa)

ToTo sai sitten vastaavasti pidemmät treenit, eli tehtiin taas voi-tsekkaus..

Seuraamisessa otin pelkkää hidasta käyntiä ja juoksua, näitä vuorotellen ja meni ihan mukavasti. Liikkeestä istuminen liikkeenä, kääntyi taas vähän joten korjasin ja vasta pysymisestä palkka. Luoksetulo suorana, odotti stoppeja eli vauhtia olisi saanut olla enemmän..

Ruutu liikkeenä ja aivan täydellinen !! Sitten otin metskun ja hyppynoudon liikkeinä ja palkatta, perään tunnari joka super !! Vimppana kaukot, jossa jumitti ekaa nousua, argh.. Vähän suutuinkin pienelle kun makaa ihan koomassa siellä, tällä kertaa pieni rähähdys auttoi ja kaukotkin alkoivat sujumaan. Otin sitten muutaman toiston pelkkää ekaa nousua ja tästä palkaten.

Voi-Voi alkaisi siis olla aika hyvässä mallissa, kaukoja pitää työstää vielä paljon mutta aiemmat murhe-liikkeet ruutu ja tunnari näyttävät nyt tosi hyviltä. Taidan siirtää nyt kaukot agi-treenien yhteyteen jotta saan nostettua virettä
-ilmaiseksi-

Illalla pääsi sitten Jatsikin treenaamaan, saatiin sen verran iloisia väliaika-uutisia..

Ekana tehtiin kaukoja, autoin ja ne superit, nyt treenataan vain näin kisoihin asti! Sitten otettiin ruutua, joka oli vauhdikas ja upea, tämä tehtiin monta kertaa kun oli niin kivaa, kerran välissä tein ihan kokonaisenakin. Lopuksi hyppynouto pienellä metskulla, ihan super sekin.

Sitten oli vielä vuorossa ToTo, koska oli jo aika hämärää en voinut ottaa agia ohjelmistoon mutta kaukoja piti saada treenata, nyt päivällinen jumitus poissa m-i asennosta mutta ahneena halusin kokeilla myös m-s ja huonostihan siinä kävi, eli työ jatkuu..

Sitten Toope otti evl-ruudun, joka ihan käsittämättömän hieno!!