Voi tuota pientä..
...katselin sen touhuja tänään. ToTo kiipeää mini-A:n harjalle iso jalkapallo suussa, sitten se vierittää pallon alas ja syöksyy perään! Tarkkaan katsoin, ottaako kontaktit, ei ota!! Tassukaan ei osu kontaktille, joten emme edes harkitse juoksukontakteja tämän tyypin kanssa!

Itse treeneissä ToTo teki alustalla hienot kontaktit, vieläkin vauhti hidastuu jos jään taakse, eli nyt pyrin juoksemaan alastulolle vähintään samaan aikaan Toopen kanssa jottei turhaan oppisi keikkumaan siellä harjalla.

Lisäksi otettiin pujottelu muutaman kerran, meni vaihtelevasti!

Jatsin kontakti-treeni oli ihan super, hienosti menee sinne jo itsenäisesti eli saan jäädä (kiitos Japsu) myös taakse! Pujottelua, jossa harkattiin sitä avokulmaa, se vaatii kyllä vielä toistoja hurjasti..

-just for fun- osiossa ToTo otti pellolla yhteensä 3 esinettä, ekassa ruudussa 2 ja toisessa 1 esine. Eka harkka oli aivan loistava, koska Toopen esinemotivaatio on syttynyt vasta lähi-aikoina,  harvoin olen ottanut useampaa esinettä, nyt uskalsin laittaa 2 ja hienosti meni! Yhden esineen ruutu sitten vahvistuksena.

Jatsin -just for fun- sisälsi laittomia, tämä on kyllä Japsusta niin ihanaa, ihan ihqua sanoisi Japsu! No, eilisen jälkeen Japsula ansaitsi kyllä ihqunsa..