Pitkästä aikaa pääsimme oman ryhmämme treeneihin, vähän tiukoille meni nytkin aikataulun kanssa mutta ehditiin sittenkin..

Ekana oli vuorossa p.olot joissa ToTo istui hienosti, arviolta 1 1/2 minsan kohdalla menin palkkaamaan ja olin vieressä kunnessa muutkin pääsivät paikalle. Perään p.makuu, jossa ToTo oli ensimmäinen koira, eli ekana maahan ja vimppana ylös, tämäkin meni hienosti (aika taisi olla se 4 minsaa).

Sitten ohjattu nouto, hurjuutin merkille ekaksi pari kertaa ja sitten pari kertaa otettiin oikea puoli noutona, ekalla palkka vauhdista, toisella liikkeellä. Nyt merkille meno hyvä (ei koomaa) ja noudotkin hyvät (kuten aina), kehästä poistuessa Toope päätti palkata itsensä belgi-pennulla, kivaa. Toopen mielestä belggarit on tosi ihquja..

Välissä otettiin sitten alustaa, meni hallissa hienosti, ulkona esteiden kera ei ollut niin hyvä!

Toisena liikkeenä jäävät, eli meillä liikkeestä istuminen. Ekana liikkeenä, annoin avun ja kääntyi taaksepäin mun kiertäessä. Kokeiltiin myös avutta, istui mutta hitaammin.. Vahvistin vähän asennossa pysymistä, tämä ei ollut ToTosta kivaa, kuollut pallo edessä ei motivoi, eli tähän joku toinen tyyli..