Aamusta suunnattiin sitten treenaamaan agia..

Oikeesti tarkoituksena oli treenata ensin vähän tokoa, mutta kun Janita -välttämättä- halusi nähdä keppejä purevan ToTon, pitihän se näyttää..

Näyttö kannatti, saatiin paljon hyviä ohjeita miten jatkaa pujottelun treenaamista
¤ täydet kepit
¤ ohjaaja juoksee sinne loppuun (taas Lentsua juoksutetaan) palkkaamaan

Harkattiin näin ja menikin hienosti!! Kokeiltiin vielä aidattuja keppejä, 3 kertaa remmissä ja sitten osasi !! Vaikeuksia tuli kun harkattiin myös toista puolta (sitä aloitusta sinne), mutta nyt on ohjeet ja neuvot siihenkin, kiitos Janita!!

Lisäksi Toope sai treenata puomia, alustan kanssa meni hyvin, ilman alustaa ei vielä (ja alustasta pitäisi päästä eroon, tämä pitää nyt treenata kotosalla kuntoon)..

Jatsi otti myös puomia ja alustalla, Jatsin kanssa pitää kyllä alustaa vielä käyttää koska on saanut tehdä kontaktit eri tavoin niin pitkään..

Lisäksi Japsu otti putki & kepit yhdistelmää, jossa treenattiin sitä avokulmaa aina vaan..

Iltapäivällä sitten agilitysalojen ihmettely jatkui Peten ja Oilin voimin, pohdittiin vielä ToTon pujottelua, jossa keppien pureminen on selkeästi itsensä palkkaamista, eli nyt paljon apuja täällä kotona että onnistuisi aina näillä vaikeammilla kepeillä ja palkkaus salamannopeasti. Kentällä sitten toimitaan aamupäivän ohjeiden mukaan.

Ylpeänä esitin sitten Petelle meidän kontakteja, ekaa kertaa elämässä ToTo sitten päätti ottaa alustan suuhun, joskin teki hienon kontaktin..
..ainakin oli edistynyt kesän treeneistä!

Kiitos Oili ja Pete neuvoista!

Jatsi pääsi vielä tekemään vähän keppejä, ihan tasarvon vuoksi, koska ToTo sai tehdä tänään kepit ehkä 100 kertaa..

Nyt blogi hiljenee -mutta vain hetkeksi-