Illalla oli vuorossa sitten ATT:n epäviralliset agi-kisat, joskin kisaajamäärästä olisi voinut olettaa kisojen olevan viralliset..

Sitä edeltävästi ToTon kanssa tokoa, tänään teemana noudot & vauhti, jälkimmäinen toteutui..

Aloitettiin tunnarilla, jossa kova kiire ja hetken haistelun jälkeen nappasi väärän. Otin kapulan pois ja uusi yritys, jolloin oikein makee tunnari !! Tehtiin vielä toistettuna ja taas meni loistavasti !!

Sitten otin tasamaanoutoa, jossa tarkoitus palkata vauhdista ja palkkasinkin, kapula ei vaan meinannut löytyä sieltä lehtien keskeltä millään, näitä toistoja jokunen kunnes siirryttiin hyppynoutoon, tässä sama juttu, eli muuten oikein mallikkaat noudot mutta kapulaa ei vaan meinannut löytyä..

Lisäksi otettiin suoraa luoksetulo perusasentoon asti + palkka, nämä hienot & suorat (ei banskua) !! Paikalla täyskäännöstä vasemmalle, jota on hmm.. mielenkiintoista harjoitella (on vähän sähäkkää)! Liikkeestä istumista otettiin myös, nyt ilman seuraamista (ja seurasi silti), kaikki toistot nopeat ja hienot!

Lisäksi Topelius pääsi Japsun kisoihin mukaan turistina, joten hyödynnettiin häiriö ja otettiin kisapaikalla kaukoja jotka menivät vauhdikkaasti ja hienosti (vähän ennakoiden mutta kuitenkin).

Jatsi pääsi siis hyppimään agia oikein todentuntuisessa ympäristössä, kiva kisata -isoissa- kisoissa ja kun kilpakumppaneina on vaatimattomasti kolme maajoukkue-edustajaa, voitaneen sanoa että tasokin on aikas korkea..

Itse rata näytti tosi hankalalta, jostain syystä tuolla ATT:n hallilla se näyttää aina siltä (hallin muoto tekee sen), mutta rataantutustumisessa ei niin mahdottomalta kuitenkaan..

Alku meni ihan suunnitellusti, A:n annoin tulla ja sarja-esteestäkin selvittiin, väärän pään putkikin meni hienosti, mutta sitten riemastunut ohjaaja edesauttoi okserin riman alas, mutta tästä kepeille hienosti (kepit ei olleet ihan helpoin nakki tässä radalla).

Sitten tyhmä  minä jäin odottelemaan koiraa pussilla ja jäin liikaa taakse, joten Japsula ei irronnut tarpeeksi vaan kyseli -mitä nyt- ja hyppyjen jälkeinen oikean pään putki tehtiin väärään päähän ja toistollakin, kunnes totesin putken olevan jo ihan muualla kuin paikallaan ja annoin olla ja jatkoin rataa..

Tästä sitten enää loppusuora, jossa -pakotin- Japsulan ottamaan sen puomin kontaktin, ei olisi halunnut eikä oikein ymmärtänyt (eikä sen jatkossakaan pidä sitä näin tehdä) mutta nyt päätin ottaa alas asti ja siinä oltiin, toivottavasti tämä päätös edesauttaa kisoissa jatkossa..

Oli kivat kisat, kiva rata ja Jatsi oli koko radan kuulolla eikä surffannut itsekseen, tätä harvoin tapahtuu ekalla radalla, joten olen hurjan tyytyväinen ja toiveikas (ehkä me ei tarvittakaan sitä ryhmätreeninä vaan onnistutaan jopa paremmin tällä tyylillä)