Koska kisa päivässä pitää mielen virkeänä, tänään oli vuorossa kaukkari-kisa !!

Kaikki koirat osallistuivat, ensin oli alkuerä simppeleillä säännöillä, joka tekee väärän asennon tai asennon hitaimmin saa pisteen, 3 pistettä kerättyään lentää ulos..

Alkuerästä karsiutui Mimma !!

Semifinaalissa Karan kohtaloksi koitui tippuminen, jäljellä enää jännittävä finaali Jatsi vastaan ToTo ja ei mikään yllätys, että Jatsi voitti !! Onnea hupsu-Japsu !!
Kisa oli sinäänsä hyödyllinen että tuli selväksi Toopen heikoin asento, joka on seisomisesta istuminen, tätä siis vahvistettava nyt!

Toki ollaan myös treenattu oikeesti, ToTo otti liikkeestä istumista sekä suorapalkalla että liikkeenä, meni hienosti. Sitten kaukoja pitkältä matkalta ekasta noususta palkaten ja sarjana lähempää, kaukot tänään hienot! Sitten luoksetulon loppu-osaa joka saisi olla vaudikkaampi ja vähän tässä tekee banskuakin joten tätä voisi nyt vahvistaa paljon. Sitten vielä tunnaria pariin otteeseen, meni tosi tosi hienosti, hyvä Toope.

Palkaksi hienoista tokoista Toope pääsi vielä ottamaan A:ta, nyt kokeiltiin ilman alustaa eikä kyllä tajunnut tätä, eli jatkossa ensin vahvistuksia alustalla.

Uudesta ulkoasusta kiitos  http://loputon.vuodatus.net/